Cum să avem o existență împlinită?

de Dr. Bruce Lipton

Civilizația umană reprezintă o treaptă evoluționară, în cadrul căreia comportamentul uman nesustenabil a dus la a șasea extincție în masă. De cinci ori pe parcursul istoriei planetei noastre viața a fost sub amenințare când au avut loc evenimente care au dus la extincție, ajungându-se la dispariția a 70-90% dintre speciile de plante și de animale. Ultima extincție în masă de pe Pământ, de acum 66 de milioane de ani, cunoscută pentru că a dus la dispariția dinozaurilor, a fost probabil provocată de impactul cu un asteroid uriaș pe teritoriul Mexicului de azi și a dus la întreruperea lanțului vieții.

Epigenetica susține faptul că mediul și, mai importantă decât acesta, percepția noastră asupra mediului, este cea care controlează activitatea genetică și comportamentul și de aceea s-a ajuns la o concentrare mai intensă a teoriei evoluționiste spre rolul sistemului nervos și al conștiinței. Noțiunea teoriei Darwiniene, potrivit căreia va supraviețui cel mai potrivit, se îndreaptă spre o teorie a evoluției ce se bucură de o mai mare acuratețe științifică, mai pozitivă, care pune accentul pe rolul cooperării, al interacțiunii și pe dependența dintre toate formele de viață. Iată ce a spus Lynn Margulis: „Viața nu va lua cu asalt planeta prin luptă, ci prin crearea de legături.”

Viitorul nostru incert este dependent de modul în care acționăm astăzi.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness