Te-ai gandit sa incerci Tulsi pentru o infuzie cu fructe? Este important sa te hidratezi bine cand este cald, iar valoarea nutritiva a fructelor racoroase ale verii este cu mult superioara aromelor artificiale. Atunci cand fructele sunt combinate cu proprietatile fortifiante din Tulsi, infuziile pot să construiască cele mai sanatoase si mai ecologice bauturi pe baza de apa pe care le poti prepara chiar tu!
Cum sa prepari 1 litru de infuzie Tulsi cu fructe bogata in vitamine
- Foloseste o concentratie dubla atunci cand servesti Tulsi rece.
- Pune 4-6 plicuri de ceai Tulsi Original sau Tulsi Ceai verde intr-o carafa de apa.
- Toarna 500 ml de apa fierbinte peste plicurile de ceai.
- Lasa ceaiul la infuzat pentru cel putin 10 minute. Cu cat il lasi mai mult cu atat infuzia va fi mai concentrata.
- Indeparteaza plicurile de ceai din infuzie.
- Adauga felii din citricele tale preferate.
- Adauga un pumn de frunze de menta tocate si indulceste infuzia cu indulcitorul tau preferat.
- Adauga apa pana ce umpli carafa.
- Lasa infuzia sa se raceasca, cand s-a racit o poti pune si in frigider pentru cateva ore. Iar cand o servesti adauga cuburi de gheata.
S-ar putea sa iti placa si aceasta combinatie:
Infuzie cu Tulsi, pepene rosu si menta
- Pune cate 2 plicuri de ceai Tulsi pentru fiecare portie intr-o carafa.
- Adauga apa fierbinte.
- Lasa ceaiul la infuzat pentru cel putin 10 minute. Cu cat il lasi mai mult cu atat infuzia va fi mai concentrata.
- Adauga 50 de grame de pepene rosu taiat marunt in ceai.
- Adauga si o mana de frunze de menta tocate si apoi adauga indulcitorul tau preferat.
- Raceste infuzia in frigider pentru cateva ore si asavureaza-o cu cuburi de gheata cand o servesti.
Pastreaza o carafa plina cu infuzie rece din Tulsi in frigider pentru a te mentine pe tine si pe membrii familiei tale racoriti, calmi si tonici in aceasta vara.
Se prea poate sa ai surpriza de a descoperi noi amestecuri favorite cu Tulsi – Busuioc sfant cand incepi sa experimentezi infuziile din fructe!