De ce medicina cuantică este încă ignorată de medicina convențională?

Principiile newtoniene au oferit posibilitatea de a se descoperi fizica cuantică acum mai bine de o sută de ani, dar medicii și studenții la Facultatea de Medicină continuă să învețe că organismul uman este doar o mașinărie ce operează într-o direcție liniară. Prin prezența unor viziuni newtoniene, a unor principii materialiste, cercetătorii au ignorat complet rolul pe care energia îl joacă în sănătate și în apariția bolilor. Am fost „programați” de corporațiile farmaceutice să devenim națiuni de persoane dependente de medicamente, acest fapt ducând la rezultate tragice. Este însă necesar să dăm un pas înapoi și să includem descoperirile fizicii cuantice în biomedicină, astfel încât să se creeze un nou sistem de medicină, mai sigur și în concordanță cu legile naturii: medicina cuantică.

În urma rezultatelor unui studiu de 10 ani, efectuat în baza unor statistici guvernamentale, s-a constatat că bolile apărute ca urmare a unui tratament medical reprezintă principala cauză responsabilă pentru decese în SUA, iar reacțiile adverse generate de medicamente sunt responsabile de peste 300.000 de decese pe parcursul unui an. Acestea sunt statistici îngrijorătoare, în special pentru un profesionist care, cu aroganță, a respins trei mii de ani de medicină orientală, considerând că aceasta nu este științifică, în ciuda faptului că se bazează pe o înțelegere mai profundă a Universului.

De mii de ani, cu mult timp înainte ca oamenii de știință din Occident să fi descoperit principiile fizicii cuantice, asiaticii onorau energia și o considerau ca fiind principalul factor responsabil pentru sănătate și pentru o stare de bine. În medicina orientală, corpul este definit ca o rețea elaborată de căi energetice, numite meridiane. În graficele ce înfățișează corpul uman și care provin din China, aceste trasee energetice seamănă cu diagrame ce întruchipează rețele electrice.

Folosindu-se de instrumente precum sunt acele de exemplu, medicii chinezi testează circuitul energetic al unui pacient în același mod în care inginerii detectează problemele dintr-un circuit, căutând „patologii” electrice. De cealaltă parte, medicii obișnuiți cred că reacțiile biochimice responsabile pentru viață sunt generate prin sisteme de linii în stilul lui Henry Ford: o reacție chimică va determina o altă reacție, urmată de o alta, cu o altă substanță chimică etc.

În medicina convențională, în cazul în care este identificată o problemă în sistem, adică o boală sau o disfuncție, sursa ei poate fi atribuită unei disfuncționalități prezente la nivelul unei componente ce face parte din ansamblul chimic liniar. Se consideră că o disfuncție dintr-un anumit punct poate fi reparată și că sănătatea poate fi restabilită dacă se vor prescrie, de exemplu, medicamente. Această abordare dă un mare avânt cercetării din domeniul farmaceutic în vederea descoperirii unor „medicamente-minune”.

Avem însă posibilitatea de a alege!

 

 

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness