fbpx
Despre Tulsi, in 12 beneficii

Cum am putea sa celebram mai frumos una dintre cele mai puternice plante din natura, altfel decat povestind despre beneficiile sale, despre istoria, mitologia, misterul si dragostea ce o inconjoara? De peste 5000 de ani Tulsi (Busuiocul Sfant) este considerat in India “Regina ierburilor” si este venerata drept una dintre cele mai sacre plante.

 1. Tulsi este folosit de peste 5000 de ani in medicina alternativa pentru mentinerea starii de sanatate.
 2. In India, Tulsi se planteaza in mod traditional in fata casei pentru protectie divina.
 3. Tulsi are proprietati anti-imbatranire.
 4. Tulsi combate stresul emotional si ambiental.
 5. Tulsi este un puternic adaptogen – ajuta corpul sa se adapteze la factorii externi de stres si mentine in echilibru sistemele organismului.
 6. Tulsi sporeste vitalitatea si creste rezistenta organismului, fara sa contina cafeina.
 7. Tulsi abunda in antioxidanti ce sustin sanatatea inimii, a pielii, a celulelor.
 8. Tulsi regleaza digestia lenta si actioneaza benefic asupra congestiilor intestinale.
 9. In medicina ayurvedica se considera ca Tulsi favorizeaza purificarea organismului si confera o stare de lejeritate si confort in propriul corp.
 10. In mitologia hindusa, planta Tulsi este considerata a fi incarnarea unei zeite puternice.
 11. Tulsi sustine sistemul imunitar in perioadele de surmenaj fizic si intelectual.
 12. Tulsi confera o dispozitie buna si o stare generala de bine.


Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment