DREPT SAU PRIVILEGIU
Cristopher Dean

Christopher Dean, chairman ORGANIC INDIA, spune ca toti meritam sa fim bine. El explica faptul ca Starea de Bine consta in gasirea caii interioare catre linistea sufleteasca.

ATINGEREA ADEVARATEI STARI DE BINE
Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce Lipton vorbeste despre o noua paradigma a sanatatii ce include constiinta unei persoane ca factor determinant pentru Starea de Bine. In medicina conventionala, pacientii sunt perceputi ca victime ale genelor si chimiei. Azi incepem sa intelegem cum genele si chimia pot fi modificate prin incurajarea oamenilor spre a se implica in propriile lor procese de vindecare.

INTELIGENTA MEDICINEI HOLISTICE
Dr. Robert Schneider

Adevarata Stare de Bine dintr-o perspectiva vedica inseamna sa stii cine esti cu adevarat. Dr. Robert Schneider spune ca, in momentul in care intelegem ca suntem inteligenta infinita si experimentam sinele cu toata fiinta, putem fi intr-o stare de Bine.

EVOLUTIE SAU EXTINCTIE?
Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce H. Lipton vorbeste despre cum o criza poate declansa o evolutie spontana. Cand structurile in care traim incep sa colapseze pentru ca nu pot sustine viitoarea evolutie, vorbim despre o perioada de tranzitie ce ne impinge colectiv pe noi, ca civilizatie, sa facem o schimbare profunda in felul in care traim.

O NOUA PARADIGMA A SANATATII: PROFIT vs SPIRIT
Bharat Mitra

Noua stiinta in curs de dezvoltare este o stiinta in serviciul Starii de Bine si nu se mai separa de spiritualitate.

CE ESTE ADEVARATA STARE DE BINE
Michael Kokinos

Michael Kokinos spune ca Adevarata Stare de Bine este o reflectare asupra atitudinii noastre fata de circumstantele vietii. Totul depinde de felul in care raspundem la situatiile care se intampla in jurul nostru.

REVOLUTIA CUNOASTERII
Prof. Marc Cohen

In vechea paradigma a sanatatii fratiile medicale erau detinatoarele puterii cunoasterii. Intram intr-o noua paradigma in care oamenii de stiinta, doctorii si pacientii creeaza simultan bagajul nostru colectiv de informatii.