Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, agentia de turism SC INNOVORIS LABS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Scopul colectarii datelor cu caracter personal poate fi: gestiunea economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe organicindia.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

SC INNOVORIS LABS SRL este operator de date cu caracter personal, Registrul notificarilor, notificarea nr. 29262 din 2014.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a SC INNOVORIS LABS SRL in vederea includerii dvs. in baza de date a clientilor societatii, a imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite acestora. Refuzul dvs. determina neinscrierea dvs. in baza de date a clientilor nostri si implicit neinformarea dvs. cu privire la produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de societatea noastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 667/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, precum si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: SC INNOVORIS LABS SRL, in atentia Departamentului Customer Satisfaction la adresa de e-mail: office<at>innovoris.com  sau prin posta la adresa: Str. Caragea Voda nr. 21, Sector 1, CP010536, Bucuresti.

In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa NU completati formularul ce va solicita informatiile cu caracter personal, iar in cazul in care completati acest formular vom considera ca ati fost de acord cu folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal inscrise in continutul formularului in cauza.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acestea nu vor fi folosite, prelucrate si/sau transmise.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, adresate SC INNOVORIS LABS SRL.

SC INNOVORIS LABS SRL nu solicita Utilizatorilor informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale iar SC INNOVORIS LABS SRL nu isi asuma nicio raspundere.

In cazul in care intampinati astfel de situatii va rugam sa ne contactati urgent la numarul de telefon afisat pe site. 

TRANSPORT GRATUIT >150 LEI

CERTIFICARI INTERNATIONALE

CALITATE EXCEPTIONALA

PRODUSE AUTORIZATE SNPMAPS