DESCOPERĂ ADEVĂRATA STARE DE BINE: Folosește codul WELCOME10 și primești -10% discount la prima comandă. Promoție valabilă până la 31.12.2023.

Despre ORGANIC INDIA


ORGANIC INDIA a fost infiintata in anii ’90 de catre un mic grup de oameni din diferite parti ale lumii care s-au intalnit in Lucknow, un oras din nordul Indiei. Calatorisera sa il intalneasca pe H.W.L. Poonja, invatatorul spiritual numit, cu drag, si „Papaji”. Atrasi de cautarea adevarului si a realizarii de sine, acestia au venit sa asculte invatamintele simple dar intelepte ale lui Papaji.

Inspirati de viata lui Papaji, dedicata celorlalti, acest grup de vizionari (si viitori fondatori ai ORGANIC INDIA) au creat impreuna un proiect holistic ce avea sa schimbe in cele din urma fata agriculturii din nordul Indiei. Ideea lor era simpla: stabilirea unui model de afacere sustenabil pentru a sprijini supravietuirea a mii de agricultori saraci din India prin furnizarea de cursuri de formare si educatie care sa permita dobandirea autonomiei si a unor abilitati ce pot fi transmise mai departe viitoarelor generatii.

ORGANIC INDIA lucreaza cu mii de familii mici de agricultori din India pentru a cultiva sustenabil zeci de mii de hectare de pamant. Toti fermierii nostri sunt educati in practicile agriculturii organice si biodinamice. Noi platim pentru ei toate taxele necesare pentru achizitionarea certificarilor organice si apoi le cumparam recoltele la cele mai avantajoase preturi de piata. Agricultorii rotesc culturile pentru ORGANIC INDIA cu cele pentru consum propriu. Asta inseamna ca familiile de agricultori beneficiaza de un venit constant, dar in acelasi timp isi protejeaza propria sanatate si mediul inconjurator.

Aceasta idee a devenit o miscare pe masura ce metodele de agricultura organice si biodinamice erau dezvoltate si practicate. Misiunea fondatorilor de a oferi produse eficiente si sigure lumii este si azi forta ce impinge aceasta intreaga revolutie organica ce a inceput cu ORGANIC INDIA si care prinde acum radacini in intreaga Indie.

ORGANIC INDIA este inspirata de si dedicata cu drag lui Sri H.W.L. Poonja, Papaji si Sri Ramana Maharshi, una si aceeasi persoana, intruchipare a adevarului, a iubirii neconditionate pentru toate fiintele si toata creatia, a pacii supreme, a slujirii altruiste, a compasiunii nelimitate, a intelepciunii eterne.

Produsele ORGANIC INDIA sunt importante si distribuite in Romania de SC INNOVORIS LABS SRL. 
Va multumim pentru alegerea dumneavoastra!

TRANSPORT GRATUIT >150 LEI

CERTIFICARI INTERNATIONALE

CALITATE EXCEPTIONALA

PRODUSE AUTORIZATE SNPMAPS