Beneficii Organic IndiaWellness – Stare de Bine

Este greu sa explicam in cuvinte sentimentele. Cum este dificil sa dam o definitie pentru fericire, pentru dragoste sau pentru starea de bine. Nu este suprinzator, de aceea, ca este general acceptata ideea ca Wellness-ul sau starea de bine inseamna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. E un fapt ce nu tine doar de modul in care percepem aceasta sintagma, ci de insasi structura noastra de fiinta unica. Ca in orice alt aspect, insa, exista o linie centrala, a umanitatii, ce polarizeaza in jurul ei toate trairile acestea individualizate, toate perceptiile si simtirile.

Iata de ce intuim cu totii ca starea de bine e mult mai mult decat absenta bolilor. E mai mult decat sanatatea organismului, mai mult decat implinirea profesionala, familiala sau sociala. E indispensabila pentru tot ceea ce facem si tot ceea ce suntem. Facem orice pentru a o atinge, iar prezenta sau absenta ei afecteaza intreaga noastra viata.

Iata de ce simtim cu totii ca starea de bine inseamna asumarea responsabilitatii pentru propria sanatate si pentru toate schimbarile pe care suntem dispusi sa le aducem in viata noastra pentru a o obtine. Iata de ce credem ca starea de bine nu este doar o simpla stare, ci un adevarat proces.

 

Cele 8 aspecte esentiale ale starii de bine

Fie ca sunt ierarhizate intr-o piramida, asezate aleatoriu intr-un cerc grafic sau o simpla lista, noi consideram ca exista 8 aspecte ce apar in orice incercare de definire a starii de bine:

Emotional – redus cel mai adesea la capacitatea de a face fata provocarilor vietii.

Fizic – sanatatea intregului organism, lipsa bolilor, lipsa durerii.

Spiritual – are in vedere nu neaparat religia, ci mai degraba un set de valori morale, filosofia de viata si posibilitatea de a trai in acord cu acestea.

Social – sentimentul de apartenenta la un anumit grup, de integrare, de securitate.

Mediu – casa in care locuiesti, locul unde lucrezi, toate contribuie la o anumita stare de spirit.

Intelectual – satisfactiile reusitelor pe plan intelectual sunt in stransa legatura cu stima de sine, esentiala pentru o stare de bine.

Financiar – nu se are in vedere avutia, ci confortul, securitatea, stabilitatea.

Ocupational – descoperirea drumului tau, a caii de urmat, a unei ocupatii ce te face sa te simti implinit.

 

True Wellness – Adevarata Stare de Bine

Sa fie, insa, doar atat?

E suficient sa lucram, sa ne miscam, sa interactionam, sa functionam optim pentru a fi fericiti, pentru a atinge starea de bine?

Noi credem ca nu.

Noi credem ca Adevarata Stare de Bine este mai mult decat suma celor 8 aspecte enumerate. Vizeaza rezultatul contopirii lor si adauga o noua dimensiune esentiala: constiinta.

Adevarata Stare de Bine se naste din cele 3 parti ale fiintei: trup, minte, suflet. Ea reprezinta constientizarea ca orice decizie pe care o luam le afecteaza, inevitabil, pe fiecare dintre acestea. Este constientizarea ca totul si toti suntem interconectati.

Adevarata Stare de Bine este despre a trai constientizand responsabilitatea pe care o ai fata de tine, dar si fata de tot ce e in jurul tau – fiinta sau nefiinta – si care e influentat de fiecare dintre alegerile tale.

Adevarata Stare de Bine nu este un rezultat, ci un proces continuu, un mod de trai, de a te bucura, de a darui, de a simti, de a inainta intotdeauna constient.

Am pornit in aceasta calatorie motivati de dorinta de a promova si de a sustine Adevarata Stare de Bine pentru toate fiintele si pentru Natura Mama. Am inaintat ramanand fideli viziunii, principiilor noastre si credintei ca Adevarata Stare de Bine nu poate veni decat ca rezultat al deciziilor constiente, asumate cu responsabilitate.

ORGANIC INDIA s-a transformat treptat intr-un Vehicul pentru Constiinta pentru impartasirea, daruirea si raspandirea Adevaratei Stari de Bine.

Azi, intelegerea noastra pentru acest fenomen e consecinta experientelor, a marturiilor si a povestilor miilor de oameni ale caror vieti le-am schimbat cursul.

Adevarata Stare de Bine este principiul care ghideaza ORGANIC INDIA. Imbratisam adevarul fundamental ca totul, toti suntem interconectati. Intelegem ca pentru ca Adevarata Stare de Bine sa existe trebuie sa includa Totul: toate fiintele si tot Pamantul, vizibile si invizibile. Adevarata Stare de Bine este lumina care ne ghideaza astfel incat sa fim iubitori, respectuosi si plini de compasiune fata de toate fiintele, avand grija in acelasi timp de si lucrand pentru Natura Mama.

Adevarata Stare de Bine este o viziune sustenabila, holistica, o invitatie pentru Toti sa celebram darul divin al Vietii.”  (Yoav Lev, Fondator ORGANIC INDIA)

Toate produsele ORGANIC INDIA contin plante 100% Certificate Organic, ceea ce inseamna ca nu se folosesc pesticide sau fertilizatori sintetici in niciun stadiu al productiei. Toate plantele sunt recoltate exclusiv de la agricultorii nostri, iar metodele unice de cultivare, recoltare si procesare le protejeaza integritatea nutritionala.

Produsele ORGANIC INDIA promoveaza sanatatea, fericirea si „Adevarata Stare de Bine” si sunt realizate cu grija si iubire. Fiecare dintre produsele noastre intruchipeaza dragostea, respectul si legatura dintre Natura Mama, fermieri, compania noastra si dumneavoastra.

Muncim alaturi de mici familii in cultivarea a mii de hectare de teren agricol in mod ecologic si sustenabil pentru a oferi o viata demna agricultorilor indieni si pentru a va oferi dumneavoastra sanatate si fericire.

Alegand ORGANIC INDIA participati si dumneavoastra activ la misiunea noastra de a crea un mediu inconjurator sustenabil!