Proprietarul site-ului www.organicindia.ro este INNOVORIS LABS SRL, importator si distribuitor al produselor ORGANIC INDIA în România.

Site-ul OrganicIndia.ro este intretinut si administrat de INNOVORIS LABS SRL si/sau de parteneri sub-contractati ai acesteia.

Produsele și serviciile comercializate prin intermediul acestui site nu sunt destinate revânzării.

Folosirea site-ului OrganicIndia.ro este echivalenta cu citirea, intelegerea si acceptarea de catre utilizator a tuturor termenilor si conditiilor dar si a tuturor prevederilor si a politicilor siteului.

Recomandam tuturor utilizatorilor siteului organicindia.ro citirea cu atentie a acestora.

INNOVORIS LABS isi rezerva dreptul irevocabil de a modifica si actualiza oricand continutul acestui site, fara o notificare prealabila trimisa clientilor. Clientii accepta in mod expres si implicit ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre INNOVORIS LABS  înseamnă acceptarea deplina si neconditionata a conditiilor si politicilor site-ului, impreuna cu orice alte modificari ce pot surveni ulterior.

Date de contact:

INNOVORIS LABS SRL

Adresa sediului social: Str. Caragea Ioan Voda, Nr. 21, Sector 1, Bucuresti, ROMANIA.
Email: office <at> innovoris.com. Serie de înregistrare la registrul Comertului J40/1313/2012

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice de la INNOVORIS LABS SRL.
Folosirea acestui site implica acceptarea deplina a termenilor si conditiilor siteului.

Produse si servicii

Ne rezervam in totalitate dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta utilizatorii sau clientii inainte de a face aceste modificari sau ajustari. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate.
Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site, acestea fiind puse la dispozitia acesteia de catre reprezentantii marcilor prezentate sau comercializate.
Toate promotiile prezente in site au caracter informativ, regăsirea acestora în oferta partenerilor și a clienților Companiei fiind în afara răspunderii INNOVORIS LABS SRL.
Informatiile prezentate sau orice alte sfaturi disponibile pe OrganicIndia.ro au scop informativ si educational. Produsele comercializate prin acest site nu pot substitui un stil de viata sănătos, consultul medical de specialitate sau tratamentele prescrise de către medicul dvs.

Exonerarea de raspundere pentru utilizarea site-ului organicindia.ro

INNOVORIS LABS SRL nu isi asuma sub nicio forma responsabilitatea si nu poate fi invinuita sau facuta raspunzatoare pentru eventualele pagube aparute ca urmare a folosirii siteului sau continutului siteului OrganicIndia.ro.
INNOVORIS LABS SRL nu poate garanta ca site-ul OrganicIndia.ro, serverele externe pe care acest site este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Innovoris.com sau OrganicIndia.ro nu contin virusi sau alte componente IT cu caracter potential daunator, ca nu contin sub nicio forma erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere sau orice alte probleme similare.
INNOVORIS LABS SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea si/sau prezentarea materialelor de pe site insa face toate eforturile ca informatia prezentata sa fie de calitate si sa nu induca in eroare utilizatorii.
Utilizatorul foloseste site-ul OrganicIndia.ro pe riscul propriu, INNOVORIS LABS SRL fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau simpla accesare a site-ului sau ca urmare a utilizarii oricaror informatii de pe site.
Daca vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta INNOVORIS LABS SRL la e-mail office at innovoris.com.
INNOVORIS LABS SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru produsele care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori IT sau tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi gresite sau eronate pentru Produse.
INNOVORIS LABS isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, INNOVORIS LABS SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil utilizatorii.
INNOVORIS LABS actioneaza cu buna-credinta pentru oferirea unor informatii corecte si complete utilizatorilor sai.
INNOVORIS LABS SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru eventualele erori sau greseli de pret sau erori stoc. Aceste erori nu obliga INNOVORIS LABS SRL la nicio actiune intentata.
Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre INNOVORIS LABS pot fi modificate oricand si fara un anunt prealabil catre utilizatori.
Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre persoanele autorizate de INNOVORIS LABS SRL.
Eventualele link-uri sau trimiteri catre alte site-uri sunt realizate numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar INNOVORIS LABS nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acelor site-uri la care face trimitere ori pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin acelea.

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului OrganicIndia.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa office <at> innovoris.com.

Comunicare

Utilizatorii site-ului OrganicIndia.ro pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, respectiv pot adresa întrebari atata timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului OrganicIndia.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email tip newsletter. Mesajele trimise respecta legea UE cu privire la prelucrarea si folosirea datelor cu caracter personal (GDPR).

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. INNOVORIS Labs SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Pretul produselor si a serviciilor

Toate preturile de pe site-ul OrganicIndia.ro sunt exprimate in Lei (RON), includ TVA si sunt preturi finale.
Pretul final platit de utilizator / client este format din pretul produsului + cheltuielile de livrare / expeditie. Preturile de livrare sunt detaliate la confirmarea comenzii.
Pretul transportului pentru comenzile de peste 150 RON este suportat de catre INNOVORIS LABS SRL. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 150 RON lei tariful va fi achitat de catre client.

Garanția de conformitate

INNOVORIS SRL are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.
OrganicIndia.ro garantează calitatea produselor comercializate. Clienții care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar pentru derularea acestei operatiuni.
Consultati politica de retur aici.

Facturare si plati

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in sectiunea de comanda si in comanda. INNOVORIS LABS SRL va emite catre client o factura pentru Produsele si/sau serviciile livrate, obligatia Clientului fiind aceea sa puna la dispozitia INNOVORIS LABS SRL toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Modalitati de plata

Ramburs

Daca INNOVORIS LABS nu solicita, în funcție de situație, un anumit tip de plata (eg. avans), plata in numerar se face in RON, integral, la livrare, în sistem ramburs. In cazul pachetelor livrate prin curier acesta va emite Clientului o chitanta.

Online cu Card Bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut!
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Termen de valabilitate

Termenul de valabilitate este conform cu informațiile mentionate pe etichetele Produselor, cu stricta respectare a conditiilor de depozitare și de manipulare.
INNOVORIS LABS își asumă responsabilitatea pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in intervalul termenului de valabilitate. În cazul în care cererea este justificată, clientului ii va putea fi rambursata contravaloarea produsului intr-un cont bancar sau sub forma de produse.
Sesizarea depusă prin intermediul formularului de Contact de pe acest site trebuie sa contina descrierea defectului reclamat, eventual o poza si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si Clientul va fi informat despre constatarile facute. Procedura de retur va fi transmisa prin e-mail clientului, imediat ce a fost receptionata si evaluata sesizarea acestuia.

Livrarea

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea la nivel national se va face prin Curier in termen de 24h- 72h de la primirea comenzii.
In cazul in care produsele sunt indisponibile sau nu se afla in stoc, INNOVORIS LABS va informa Clientul despre aceste situatii, iar in eventualitatea in care acestia au achitat deja contravaloarea produselor, plata poate fi recuperata/rambursata in termen de 15 zile, in functie de decizia Clientului.
La solicitarea expresa a INNOVORIS LABS SRL sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale prin prezentarea unui act oficial (CI, Permis auto) si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre INNOVORIS LABS SRL.
In situatia in care Clientul nu poate receptiona comanda sa in mod personal, comanda va putea fi livrata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata in cazul in care Clientul nu indeplineste conditiile mentionate.
In cazul livrarii Comenzii (inclusiv la locul de munca al Clientului), si in situatia in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul este obligat sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.
Conditiile de livrare se completeaza cu Termenii si Conditiile companiei de curierat agreate – Urgent Cargus, livrarea se considera a fi indeplinita de catre INNOVORIS LABS SRL, in momentul predarii produselor Comandate catre Client.
Pentru livrarile in afara Romaniei, detaliile, termenul de livrare si pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar expedierea se va face dupa confirmarea incasarii contravalorii produselor/serviciilor si a taxelor de expediere/transport.

Receptia produselor 

Clientul se obliga sa semneze bonul/documentul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, Clientul va verifica cu atentie daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri in comanda sa. Prin semnarea actului/bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

Promotii si oferte

Codurile si ofertele promotionale oferite de INNOVORIS LABS SRL prin orice promotii sau oferte sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este specificat altfel.
Codurile sau voucherele promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.
Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite folosirea mai multor coduri pentru aceeasi Comanda efectuata. Pentru eligibilitatea unei promotii, in general, nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel.
In cazul in care un anumit cod de promotie a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional exclusiv in scris, respectiv printr-un e-mail trimis pe adresa office at Innovoris.com, care sa contina numarul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acesta se reactiveaza in aceleasi conditii ca si cele ale codului promotional initial.
Promotiile organicindia.ro nu se cumuleaza, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere, exceptand situatiile in care este mentionat altfel in regulamentul promotiei.
In cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii in derulare sau trecute.
Taxele de transport se aplica oricarui produs comandat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc. nu se prevede altfel. Un cod promotional nu se poate utiliza pentru a plati taxele de transport cu exceptia cazului in care regulamentul promotiei specifica expres acest lucru.
INNOVORIS LABS SRL nu poate onora comenzi cu valoare 0. Orice comanda, indiferent de promotie, va avea o valoare minima.
SCINNOVORIS LABS SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe siteul organicindia.ro, acestea fiind publicate in vederea informarii corecte a participantilor si utilizatorilor.
Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta in totalitate politicile si regulile mentionate, in perioada de valabilitate clar mentionata si totodata, in limita stocului disponibil.
INNOVORIS LABS nu garanteaza sub nicio forma disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate opri promotia fara o informare prealabila.

Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul exclusiv de a modifica regulamentul campaniei sau promotiei, in perioada desfasurarii campaniei.

Conditii de aplicare a promotiilor

Orice promotie sau campanie ce presupune folosirea de coduri promotionale se limiteaza la un singur cod promotional per Client.
Fiecare cod promotional poate fi utilizat doar o singura data si pentru o perioada limitata de timp, asa cum este mentionat in regulamentul campaniei sau promotiei.
INNOVORIS LABS SRL isi rezerva dreptul exclusive de a modifica sau anula aceste coduri promotionale in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor sau utilizatorilor.
Pentru cazurile sau situatiile de retururi integrale de produse, codul promotional nu poate fi aplicat. In cazul unui retur partial, codul promotional ramane valabil doar daca produsele mentinute in comanda sunt considerate eligibile conform cu regulamentului promotiei sau campaniei, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.
Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Se poate folosi un singur cod promotionale per comanda iar codurile nu se pot aplica comenzilor deja inregistrate sau trecute.
In cazul returnarii produselor achizitionate la care a fost aplicat si un cod promotional, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea finala a returului.
In situatia in care o comanda promotionala este anulata, respinsa sau returnata integral, Clientului i se va returna doar suma efectiv achitata de catre acesta.
Pentru cazul in care o comanda la care s-a oferit un produs cadou este respinsa sau returnata integral, Clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si sigilat.

Conditiile de retur pot fi consultate aici.

 

Dispoziții finale

Contractul de vânzare-cumpărare dintre Companie și un Client persoana juridică, anulează orice prevedere a Termenilor și Condițiilor disponibile pe OrganicIndia.ro.