In conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, un produs poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la momentul primirii.

Costurile cu returul acestuia vor fi suportate de catre client. In acest interval, clientul trebuie sa anunte in scris comerciantul de intentia sa de returnare, iar produsul poate fi returnat doar daca este in aceeasi stare in care a fost livrat.

INNOVORIS LABS SRL isi rezerva dreptul de a refuza un produs in cazul in care acesta a fost folosit.

Contravaloarea produsului va fi returnata prin ordin de plata in maxim 5 zile lucratoare de la primirea produsului.

Taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre client.

Termenul de 5 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de către cumpărător.

Un produs poate fi returnat doar in cazul in care nu a fost desigilat/utilizat. Produsele desigilate/ utilizate nu vor fi acceptate pentru retur.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat online produse de pe site-ul www.organicindia.ro/magazin

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa comenzi@innovoris.com .