fbpx

Descoperă plantele ayurvedice! Fă-ți testul Ayurveda!

Te invităm să participi la un CONCURS dedicat echilibrului minte-trup-spirit, determinantul fericirii și al stării de bine!
Ȋnscrie-te ȋn concursul nostru ȋn 2 pași simpli:
1. Completează aplicația Ayurveda Test (durează doar 1 minut) pentru a primi o recomandare personalizată privind plantele ayurvedice de care ai TU nevoie pentru a simți Adevărata Stare de Bine.
2. Lasă un comentariu la postarea de concurs de pe pagina noastră de Facebook, ORGANIC INDIA România, ȋn care ne spui ce înseamnă pentru tine Adevărata Stare de Bine.
Poți cȃștiga unul dintre cele 5 pachete de produse ORGANIC INDIA, fiecare constȃnd ȋn: Ceai Tulsi Original cutie 100g, Ceai Tulsi Ghimbir, Tărȃțe de Psyllium Integrale, Supliment WWB Sănătatea femeii și Supliment Ashwagandha Antistres Natural.
Vom premia cele mai frumoase / emoționante / interesante comentarii.
Concursul se desfășoară ȋn perioada 25.09.2017 – 08.10.2017, iar cȃștigătorii vor fi anunțați pe 10.10.2017.
#DescoperaPlanteleAyurvedice #AdevarataStareDeBine #OrganicIndiaRomania
Vezi regulamentul concursului aici.

Update (10.10.2017):

Concursul nostru dedicat plantelor medicinale ayurvedice și alegerilor pentru Adevǎrata Stare de Bine a ajuns la final!
Cȃștigǎtorii sunt:
1. Roxana Daniela Saila
2. Monica Ioana Dorgo
3. Andreea Ionita
4. Renata Dibos
5. Miruna Cp
Vǎ mulțumim tuturor pentru comentariile frumoase și vǎ invitǎm sǎ descoperiți și viziunea noastrǎ privind Adevǎrata Stare de Bine aici: https://organicindia.ro/beneficii/
Pentru a intra ȋn posesia premiului, cȃștigǎtorii sunt rugați sǎ ne trimitǎ datele de contact și o copie dupǎ cartea de identitate la adresa office@innovoris.com pȃna luni, 16.10.2017.