Regulament concurs: Ajută un prieten stresat să descopere starea de bine!

Regulament concurs: Ajută un prieten stresat să descopere starea de bine!

Castigatorii concursului

Lorena Cozneac

Andrei Musat

Felicitari!

Plantele medicinale ayurvedice integrale, certificate organic, cultivate fără folosirea de susbtanțe chimice, sunt un dar al naturii, eficiente pentru sănătatea și starea noastră de bine dar și a familiei și a prietenilor noștri.

#TAG numele unui prieten despre care știi că duce o viață stresantă și câștigă pentru amândoi suplimente naturale pentru o cură completă cu plante ayurvedice adaptogene pentru stare de bine și protecție împotriva efectelor stresului, 100% certificate organic.

În cadrul concursului se vor acorda 2 premii constând fiecare în următoarele produse:

  1. 2 x Sacoșă Iută Eco ORGANIC INDIA
  2. 2 x ORGANIC INDIA Ashwagandha 60 caps veg – Antistres si energizant natural
  3. 2 x ORGANIC INDIA Brahmi Gotu Kola 60 caps veg – Pentru creier si sistemul nervos
  4. 2 x ORGANIC INDIA Ceai Tulsi – Busuioc sfant Original 18 plicuri
  5. 2 x ORGANIC INDIA Ceai Tulsi Sleep – Pentru somn calm si odihnitor

Premiile au o valoare totală de  1.100 RON.

Organizatorul concursului este INNOVORIS LABS S.R.L, CUI 29700223, cu sediul in Str. Caragea Ioan Voda Nr. 21, Sector 1, Bucuresti, ROMANIA.

Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook ORGANIC INDIA ROMANIA.

Perioada concursului: 21.11-30.11.2018.

Pentru a putea câștiga premiile oferite, participanții trebuie să indeplinească urmatoarele condiții exprese, în mod cumulativ:

  • să dețină un cont valabil pe www.facebook.com
  • să respecte cerința concursului, respectiv să adauge #NUMEPRIETEN în comentariile la postarea concursului – TAG-uind un prieten din lista sa.

Comentariile postate trebuie să se faca folosind un limbaj decent, fără expresii obscene și/sau licențioase și să fie conforme cu solicitarea descrisă mai sus. Organizatorul îți rezervă dreptul de a șterge orice comentariu care nu respectă prevederile prezentului mecanism.

Toate comentariile care respectă condițiile de participare vor intra in etapa de tragere la sorți. Câștigătorii premiilor vor desemnați de catre o comisie numită de INNOVORIS LABS, la sediul central al acestuia.

INNOVORIS LABS va anunța câștigătorii care au libertatea de a accepta sau nu premiile. Câștigătorii premiilor vor fi anuntați la data de 30.11.2018 începand cu ora 12.00  pe wall-ul ORGANIC INDIA ROMANIA (de pe site-ul www.facebook.com).

Pentru orice informație vă rugăm să ne contacți folosind formularul de contact de pe site-ul www.organicindia.ro.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness