Alege Organic India: o cale către libertate și stare de bine

Într-o lume cu nenumărate opțiuni, fiecare persoană are potențialul de a-și transforma viața în variate moduri. În fiecare zi, alegerile noastre ne modelează realitatea, influențând propria sănătate și stare de bine, dar și mediul înconjurător.

În mijlocul acestei rețele complexe de decizii, noi, cei de la Organic India,  ne propunem să susținem eliberarea de stres și boli, de poluanți și toxine, de sărăcie și degradarea mediului. Ne propunem să creăm o viață împuternicită, ceea ce înseamnă sănătate, armonie și un viitor durabil pentru toți.

Alăturați-vă țelului nostru și explorați libertatea de a crea cea mai bună viață posibilă, nu doar pentru noi înșine, ci și pentru lumea în care trăim.

Stare de bine prin eliberarea de substanțe chimice și toxice

Descoperă bucuria unor produse organice, pure și sănătoase, așa cum le-a dăruit Mama Natură. Expunerea la poluanții de mediu și la consumul alimentelor ultraprocesate, cu multipli conservanți, a crescut implicit expunerea la toxine. Mai mult, majoritatea alimentelor convenționale (non-organice) găsite pe piață sunt cultivate pe soluri aride, sărăcite, cu pesticide chimice și îngrășăminte sintetice. Aceste pesticide și îngrășăminte au un impact negativ asupra mediului (amenință biodiversitatea, determină erodarea fertilității solului și un consum crescut de apă); în plus afectează sănătatea, inclusiv prin pertrurbarea echilibrului hormonal, cauzând probleme neurologice și de dezvoltare la copii și afectând pe termen lung sistemul reproducător, sistemul endocrin, sistemul nervos și sistemul imunitar. Recenta pandemie COVID a servit ca un memento dureros al riscurilor unui sistem imunitar slăbit.

Din fericire, consumatorul modern este tot mai conștient de conținutul coșului său de cumpărături, căutând produse care să-i susțină sănătatea și să se potrivească valorilor sale. ORGANIC INDIA oferă o cale către eliberarea de pericolul substanțelor chimice și impurităților care pătrund în viața noastră în diferite moduri.

La Organic India, ne asigurăm că produsele agricole sunt cultivate și recoltate în armonie cu natura, folosind practici organice și biodinamice. Pentru a asigura puritatea organică, produsele de la Organic India sunt supuse unor testări riguroase, vizând obținerea unor certificări, atât în India cât și la nivel internațional, inclusiv JAIVIK BHARAT, „INDIA ORGANIC, certificări de la Uniunea de Control  și SGS conform standardelor USDA, UE și NPOP Organic. Procesate în prima fabrică organică din India cu instalație certificată LEED Platinum, produsele ajung de la fermă în farfurie fără adaos de pesticide toxice, substanțe chimice, impurități și aditivi, susținând astfel sănătatea și adevărata bunăstare.

Angajamentul față de puritatea sănătoasă și organică grarantează că fiecare înghițitură de ceai verde Tulsi cu miere și lămâie pe care o bei furnizează organismului antioxidanți vindecători și fiecare lingură de unt clarificat de vacă Ghee, adăugat în mâncarea zilnică, este îmbogățit cu bunătatea Mamei Natură și te aduce mai aproape de un stil de viata sănătos, fără chimicale.

Stare de bine prin eliberarea de stres și oboseală: restabilirea vitalității și sănătății naturale

Într-o lume din ce în ce mai grăbită, în care stresul pare inevitabil și stilul de viață sedentar a devenit o adevărată normă, înmulțirea afecțiunilor legate de un stil de viață deficitar, precum bolile cardiovasculare, diabetul, ficatul gras și afecțiunile autoimune nu mai este o surpriză.

Organic India oferă o gamă bogată de produse, inclusiv ceaiuri și infuzii, suplimente din plante, alimente ambalate, programe de detoxifiere și produse de îngrijire corporală care ajută la hrănirea profundă a corpului, la eliminarea toxinelor dăunătoare, la calmarea sistemului nervos și la restabilirea vitalității și energiei naturale pentru adevărata stare de bine.

Ceaiul verde Tulsi Green Tea Classic, un elixir atemporal și produsul nostru emblematic, este mai mult decât o simplă băutură – este o cale către calm și echilibrul interior. În plus, prin amestecul ”Reginei ierburilor”, Tulsi, cu alte plante puternice precum Brahmi, Ashwagandha, mușetel și turmeric, am creat un buchet extins de ceaiuri verzi, ceaiuri de wellness și infuzii pentru a satisface toate necesitățile legate de sănătate și de o bună stare de spirit. Savurând senzația liniștitoare a fiecărei înghițituri, poți simți că stresul și oboseala se topesc.

În plus, gama tot mai mare de alimente ambalate, inclusiv grăsimi bune, cum ar fi uleiurile de gătit presate la rece și Gheeul hrănitor de vaci, asigură refacerea și restabilirea sănătății și energiei naturale.

De exemplu, untul Ghee de vacă de la ORGANIC INDIA este făcut din lapte de vaci crescute în ferme ecologice, cu dragoste și compasiune. Ghee-ul nostru nu conține pesticide și hormoni, oferind gust și sănătate în fiecare sticlă. O sursă naturală bogată de nutrienți și acizi grași sănătoși, Ghee-ul de vacă de la ORGANIC INDIA crește rezistența și sănătatea generală, menține pielea suplă și moale, lubrifiază oasele și articulațiile, ajutându-vă să vă bucurați de un stil de viață activ.

Hrănește și restabilește sănătatea optimă cu alimente integrale, certificate organic, bogate în nutrienți și îmbrățișează libertatea de a experimenta deplinătatea vieții.

Eliberarea de deșeuri toxice: ambalajele ecologice

Potrivit estimărilor Programului Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), de la începutul anilor 1950 au fost produse peste 8,3 miliarde de tone de plastic și doar 9% din toate deșeurile de plastic produse vreodată au fost reciclate. Deșeurile toxice rezultate din  ambalaje se acumulează în gropile de gunoi, în râuri și oceane, contaminând atât solul, cât și apa. Se estimează că în oceanele noastre se găsesc între 75 și 199 de milioane de tone de plastic.

La Organic India, există un efortul constant de a  asigură eliminarea deșeurilor de ambalaje toxice, utilizând materiale ecologice, fără toxine, pentru împachetarea produselor. De exemplu, pliculețele de ceai sunt fabricate din materiale biodegradabile, complet naturale – cânepă organică de manila nealbită pentru pliculețe de ceai și fibră de bumbac nealbită pentru șnurul atașat. Acestea sunt într-un contrast puternic cu pliculețele obișnuite de ceai, disponibile pe piață, din hârtie de filtru acoperite cu poliamidă,.

De asemenea, cutiile folosite pentru ambalarea ceaiurilor și infuziilor noastre sunt fabricate din carton 100% reciclat, în timp ce suplimentele de sănătate sunt ambalate în recipiente de sticlă etanșe, de culoarea chihlimbarului, pentru a preveni expunerea la razele UV și oxidarea mediului. Spre deosebire de plastic, sticla este un material inert, sigur, un material durabil și complet reciclabil, care nu permite scurgerea toxinelor.

Prin urmare, ne propunem în mod constant să oferim ambalaje sigure, sănătoase și ecologice, ridicând astfel standardele industriei ecologice, dând un exemplu pentru alte mărci. Cu Organic India, nu alegi doar pentru tine, ci pentru întreaga Planetă.  Angajamentul nostru de a reducerea deșeurile de plastic te împuternicește să contribui la un viitor mai verde, chiar și cu câte o ceașcă de ceai.

Eliberarea de sărăcie și dependență: împuternicirea fermierilor, îmbogățirea vieților

În centrul misiunii Organic India se află o conexiune profundă cu pământul și lucrătorii săi – fermierii. Alegând Organic India, susțineți practicile agricole durabile care hrănesc solul și dezvoltă comunitățile agricole. Toți fermierii noștri și artizanii tribali sunt educați în practici agricole organice și biodinamice. Plătim toate taxele pentru obținerea certificărilor organice necesare pentru ei, iar apoi achiziționăm ierburile recoltate la un preț de piață premium. Brandul nostru este o dovadă a puterii transformatoare a parteneriatelor etice, în care fiecare achiziție creează un efect pozitiv. Pe măsură ce vă bucurați de calitatea produselor noastre, amintiți-vă că, în plus, împuterniciți fermierii, promovați corectitudinea și un ecosistem rezistent.

Concluzie: Puterea de a alege este un dar remarcabil, care poate modela vieți și poate schimba lumea. A alege Organic India nu este doar o tranzacție; este o afirmare a libertății – eliberarea de substanțe chimice, stres, plastic și practici nesustenabile. Este un pas către un viitor mai sănătos, mai armonios, în care adevărata stare de bine a indivizilor și a planetei sunt împletite. Alăturați-vă mișcării Organic India, alegeți și îmbrățișați libertatea care vine odată cu hrănirea sănătoasă a corpului, a minții și a pământului. În această Zi a Independenței, Organic India vă invită să vă alăturați mișcării pentru agricultura ecologică. Veți da curs apelului său?

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness