Băutură elixir cu ashwagandha, cu aromă de ciocolată

Ai grijă de sănătatea ta și răsfață-te cu o băutură elixir densă, cu totul specială! Aducând laolaltă arome deosebite și numeroase beneficii pentru sănătate, acest elixir adaptogen este de fapt lapte cu ashwagandha și cu aromă de ciocolată. Pulberea de ashwagandha se armonizează de minune cu pudra de cacao organică, cu cea de maca și cu scorțișoara de Ceylon, aducând în prim-plan savoarea autentică a ciocolatei, dar și cu o notă picantă și caldă de mirodenii pentru a satisface pofta de acest desert, fie că îl servești cald, rece sau cu gheață.

În tradiția ayurvedică, ashwagandha este considerată „rasayana” sau „cea care poate revigora”, fiind un adaptogen utilizat de aproape 6000 de ani pentru beneficiile pe care le are pentru sănătate, pentru longevitate, pentru funcția cognitivă și pentru efectele pozitive asupra virilității. Cercetările moderne confirmă descoperirile medicinei ayurvedice în ceea ce privește faptul că ashwagandha este excelentă pentru minte și pentru corp. Printre beneficiile sale se numără, de exemplu, creșterea rezistenței organismului, îmbunătățirea răspunsului la stres, promovarea calmului, stimularea vitalității. Ashwagandha se numără și ea printre plantele pe care ORGANIC INDIA le cultivă, le recoltează și le prelucrează conform unor principii bine stabilite, ce acordă prioritate calității, susținându-se dezvoltarea de parteneriate etice cu micii fermieri și utilizarea agriculturii regenerative.

În afară de faptul că aduce o aromă picantă, scorțișoara de Ceylon de la ORGANIC INDIA este o sursă importantă de antioxidanți. Alături de ea, pentru a se obține o băutură, se adaugă pulbere de cacao și, în loc de îndulcitor, se utilizează fie sirop de arțar, fie puțină ciocolată neagră topită. Indiferent de cum dorești să savurezi băutura, bucură-te de ea pentru a intra într-o stare de relaxare.

Băutură elixir cu ashwagandha, cu lapte vegetal și cu aromă de ciocolată

Ca să o poți prepara îți trebuie:

Având la îndemână ingredientele menționate, urmează instrucțiunile de mai jos:

  • Pune într-o crăticioară apa călduță, pulberea de ashwagandha, o lingură de pudră de cacao, pulberea de maca (dacă folosești), scorțișoara și îndulcitorul ales;
  • Amestecă bine ingredientele și lasă băutura la răcit la temperatura camerei sau pune-o la frigider;
  • Pentru a o putea servi, pune în blender laptele vegetal și cealaltă lingură de pudră de cacao;
  • Pune mixul cu ashwagandha și cacao într-un pahar și adaugă peste el laptele vegetal;
  • Dacă vrei, poți să pui peste băutură ciocolată neagră topită, ciocolată rasă sau sirop de ciocolată.

 

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness