fbpx
Beneficii mai puțin știute ale Uleiului de Cocos

Pătrunde în universul sănătății cu ajutorul Uleiului de Cocos (Extra) Virgin, 100% certificat organic, de la ORGANIC INDIA, extras la rece și unic centrifugat, pur și aromat, care este una dintre cele mai mari binecuvântări pentru starea ta de bine. De-a lungul timpului, el a fost folosit atât pentru aroma sa deosebită, cât  și pentru beneficiile miraculoase aduse sănătății. Iată care sunt acestea:

Uleiul de Cocos (Extra) Virgin este un superaliment, bun pentru inimă, dar și pentru funcționarea glandei tiroide și a sistemului endocrin, crescând rata metabolică. Din acest motiv, el te poate ajuta în lupta cu kilogramele în plus.

Uleiul de cocos merită consumat zilnic datorită acidului lauric (este alimentul care conține cel mai mult din acest acid, după laptele matern), un acid gras saturat recunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene și antivirale, care anihilează virusul herpetic, pe cel care provoacă pojarul sau gripa, dar poate să reducă și din fungi (precum este și Candida) și să diminueze infecțiile bacteriene.

Uleiul de cocos (Extra) Virgin acționează ca un antibiotic natural distrugând peretele celular al bacteriilor, ceea ce îl face util în tratarea infecțiilor urinare. De asemenea, el poate să reducă inflamațiile din artrită mai mult decât o fac antiinflamatoarele nesteroidiene. Antioxidanții din uleiul de cocos reduc și ei inflamațiile și nu este necesar ca acizii grași din el să fie descompuși datorită enzimelor pancreatice.  În aceste condiții, uleiul va ușura activitatea pancresului (la fel cum face și Gheea).

Uleiul de cocos (Extra)Virgin înmoaie și hrănește scalpul cu ajutorul unor proteine, reparând părul degradat și redându-i strălucirea naturală. El este benefic pentru toate tipurile de păr. Grație vitaminei E, uleiul de cocos nu este excelent doar pentru curățarea, înmuierea și protejarea pielii de soare (un studiu a arătat că uleiul de cocos poate să blocheze aproximativ 20% dintre radiațiile solare nocive), dar este potrivit și pentru ameliorarea unor afecțiuni precum eczemele sau mătreața.

Uleiul de cocos (Extra) Virgin previne cariile dentare și problemele gingivale, contribuind la formarea unor dinți puternici, în contextul în care îmbunătățește absorbția calciului și are proprietăți antimicrobiene. De altfel, uleiul se folosește în acest scop de secole, fiind benefic inclusiv pentru ameliorarea paradontozei.

Cea mai bună formă de a consuma Ulei de cocos (Extra) Virgin este să se ia 1-2 linguri pe zi sau să fie pe post de înlocuitor al altui ulei de gătit.

Uleiul de cocos (Extra) Virgin este un dar neprețuit al naturii. Fie că este vorba despre copii și tineri, fie că este vorba despre adulți și persoane vârstnice, fiecare poate să beneficieze de acest ulei. Tocmai fiindcă au înțeles multitudinea beneficiilor sale, oamenii din vechime au numit arborele de cocos „KALPA VRIKSHA” („Copacul vieții”).

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness