Întrucât începutul primăverii poate fi încă marcat de vremea rece, este timpul să-ți ajuți corpul să se revigoreze într-un mod confortabil oferindu-i o delicioasă supă detoxifiantă pe bază de broccoli. Preparată cu ajutorul Ceaiului Tulsi Ceai verde de la ORGANIC INDIA, folosit pe post de zeamă, supa este plină de nutrienți și este consistentă, dar fără să-ți dea senzația de prea plin. În această supă simplă se regăsesc ingrediente calmante, cum ar fi ghimbir proaspăt, lămâie și două dintre cele mai îndrăgite suplimente de la ORGANIC INDIA, turmericul și moringa. Ușor de preparat și versatilă, supa îți oferă posibilitatea unei detoxifieri blânde și hrănitoare totodată.
Fluidele sunt esențiale pentru susținerea proceselor de detoxifiere, iar ceaiul verde este foarte potrivit în acest scop. Bogat în polifenoli, susține ficatul și combate radicalii liberi, sprijinind sistemul de filtrare a toxinelor din organism și prevenind degradarea celulelor. De asemenea, Ceaiul Tulsi Ceai Verde ORGANIC INDIA oferă o altă dimensiune a wellness-ului incluzând tulsi, o plantă ce conține compuși care susțin organismul, hrănind sistemele digestiv, imunitar și metabolismul.
Moringa de la ORGANIC INDIA este una dintre cele mai bune soluții pentru a hrăni corpul. Arborele moringa este sursă de vitamine, de minerale și de antioxidanți, fiind considerat una dintre cele mai hrănitoare plante de pe planeta noastră.
Bogat în fitonutrienți, turmericul face parte dintre cele mai studiate plante. Renumit pentru capacitatea sa de a susține un răspuns inflamator sănătos, compusul activ din turmeric, curcuminul, este un antioxidant puternic, cu beneficii pentru sistemul imunitar, pentru funcționarea ficatului, pentru piele, pentru sănătatea sistemului digestiv. Suplimentul alimentar Turmeric Formula de la ORGANIC INDIA îmbină puterile curcuminului cu cele ale piperului și ale ghimbirului pentru o absorbție optimă și pentru mai multe beneficii.
Odată cu venirea primăverii este greu să reziști tentației de a te orienta către legumele cu frunze verzi, iar cruciferul broccoli reprezintă cea mai bună soluție în acest sens. Adaugând și un trio de excepție de la ORGANIC INDIA, Ceai Tulsi Ceai Verde, Turmeric Formula și Moringa, nu este nicio îndoială că această supă reprezintă un preparat detoxifiant hrănitor. În plus, cartofii, prazul și condimentele o transformă atât într-un preparat care te încălzește iarna, cât și într-unul care te ajută să-ți purifici organismul primăvara.
Supă detoxifiantă cu turmeric, cu moringa și cu ceai verde
Ingrediente pentru 4 porții de supă detoxifiantă:
- 4 căni apă fierbinte;
- 4 pliculețe ORGANIC INDIA Ceai Verde Tulsi (Busuioc Sfânt), Antistres Natural&Vitalizant;
- 1 ceapă mică, tăiată cubulețe;
- 1 fir de praz, feliat;
- 1 cartof de mărime medie;
- 1 bucățică de ghimbir de 2,5 cm;
- 2 căței de usturoi, tocați mărunt;
- Aprox. 450 g broccoli, tocat;
- 1 linguriță ORGANIC INDIA Turmeric Formula, Antiinflamator Natural;
- 1 linguriță pulbere ORGANIC INDIA Moringa, Nutriție Esențială;
- 1 linguriță coajă de lămâie;
- 1/4 cană drojdie nutrițională;
- Sare și piper (după gust).
Mod de preparare:
- Prepară ceaiul folosind apa fierbinte (2 căni) și lăsând la infuzat pentru aprox. 5 minute;
- Într-o cratiță mare pune ceapa, prazul, cartoful, usturoiul și ghimbirul și restul de apă, adăugând și puțin ulei de măsline, lăsând pe foc până când vezi cum ceapa devine translucidă;
- Pune la un loc broccoli, turmericul, coaja de lămâie și drojdia nutrițională: adaugă ceaiul și lasă la gătit, la foc mic, pt. aprox. 25 de minute, până când broccoli și cartofii se frăgezesc;
- Pune amestecul menționat în blender pentru a obține supa: pentru a avea parte de consistența dorită, poți să mai torni apă;
- Adaugă sare și piper;
- Servește minunata supă detoxifiantă cu iaurt și cu verdețuri proaspete, tocate.