Ceaiul somnifer natural care te ajuta sa dormi bine. Tulsi Sleep si noapte buna

Importanța unui somn odihnitor nu poate fi subestimată când vine vorba despre o bună stare de sănătate și de trezirea dominată de o stare de vitalitate. Există numeroși factori ce trebuie luați în calcul când este vorba despre somnul odihnitor, majoritatea fiind legați de mediu sau de stilul de viață. Cu toate acestea, printre barierele ce stau în calea somnului se numără: stresul, anxietatea și  tulburările digestive.

Din fericire, înțelepciunea străveche a Ayurvedei ne poate ajuta din acest punct de vedere! Un demers simplu pe care-l poți include în rutina ta zilnică este să bei Ceai Tulsi pentru Somn înainte de culcare. Acesta reprezintă un amestec minunat de plante cunoscute în Ayurveda drept calmante, liniștitoare pentru minte, nervi și pentru sistemul digestiv, asigurând echilibru în cazul situațiilor stresante și stimulând somnul.

Aceste plante acționează sinergic pentru a calma agitația și pentru a facilita relaxarea de pe timpul nopții, promovând un somn calm, odihnitor. Blend-ul de la ORGANIC INDIA include: Tulsi, Cardamom, Mușețel, Mentă, Shankpushpi, Ashwagandha și Gotu Kola.

Iată câteva moduri în care Ceaiul Tulsi pentru Somn stimulează somnul minunat de noapte.

Calmează anxietatea, mintea neliniștită

Tulsi, Ashwagandha, Gotu Kola și Shankpushpi sunt cunoscute pentru faptul că au efect calmant asupra sistemului nervos, putând fi de ajutor pentru anxietate, insomnie și ușurarea stresului. Ele sunt cunoscute și pentru că relaxează nervii, pentru că sunt un tonic pentru sistemul nervos central și pentru că pot calma mintea. Studiile au arătat și că mușețelul are un efect calmant.

Plantele adaptogene- ne ajută să gestionăm mai bine stresul și să ne redobândim echilibrul

Tulsi, Ashwagandha și Gotu Kola sunt toate adaptogene Ayurvedice: plante ce ajută să ne adaptăm la stres, promovând homeostaza. Consumul regulat de plante adaptogene crește capacitatea organismului de a-și menține echilibrul în cadrul situațiilor stresante variate din viața de zi cu zi. Construirea blândă a rezistenței la stres este o modalitate grozavă de sprijinire a somnului liniștit.

Promovează digestia- o digestie mai bună diminuează tulburările de somn

O digestie deficitară poate să interfereze serios cu somnul tău. Cardamomul și Menta sunt cunoscute pentru faptul că stimulează digestia, în timp ce calmează sistemul digestiv, reducând disconfortul și asigurând chiar ameliorarea indigestiei. Shankpushpi este cunoscută și ea ca o plantă pentru digestie- mai ales când tulburările digestive sunt determinate de nervozitate, de anxietate.

Și, desigur, din moment ce stresul este cel mai important factor de alterare a digestiei, plantele ce calmează sistemul nervos și ajută în caz de stres și de anxietate vor fi și ele bune pentru a sprijini digestia.

Alt sfat util: ca să te asiguri de faptul că cina ta s-a digerat înainte de culcare ai grijă, ori de câte ori este posibil, să mănânci ultima masă cu cel puțin 3 ore înainte.

Conține plante cunoscute pentru faptul că induc somnul

Există multe plante cunoscute pentru că ameliorează insomnia și promovează somnul, printre ele aflându-se mușețelul și Shankpushpi. Mușețelul este cunoscut și pentru că este un remediu contra coșmarurilor.

Acesta reprezintă un amestec special de plante certificate organic renumite în medicina tradițională pentru că stimulează somnul, susținând reducerea efectelor stresului, anxietății și a tulburărilor digestive. Iată de ce combinația de ingrediente din Ceaiul Tulsi pentru Somn îl transformă în băutura perfectă pe care să o consumi seara târziu.

Savureaz-o cu cel puțin o oră înainte să te culci.

Somn ușor!

Comenzi online aici: https://organicindia.ro/magazin/ceaiuri/ceai-pentru-somn-tulsi-sleep-sustine-somnul-calm-odihnitor

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness