Cidru de mere cu Tulsi

În timp ce cafeaua și ceaiul ne sunt în preajmă tot anul, cidrul are și el sezonul său. Când aerul se răcește și frunzele cad, nu este nimic mai plăcut decât să sorbi dintr-o cană fierbinte cu cidru de mere. De ce să nu schimbăm mai mult lucrurile adăugând și niște mirodenii care încălzesc și un ceai care diminuează stresul, așa cum este și cel de Tulsi?

Picant sau dulce?

Am hotărât să combinăm ceea ce este mai bun din ambele adăugând arome de Ghimbir și de Masala Chai. Ambele infuzii conțin Tulsi, un adaptogen puternic care asigură echilibrul și ajută corpul să răspundă mai bine stresului. Tulsi aduce o stare de liniște, perfectă pentru sărbători!

Fie că vei alege să îți începi ziua, fie că vei avea nevoie de o revigorare la amiază, răsfață-te cu o cană plină de cidru simplu și reconfortant! Care este avantajul? Această rețetă promovează două produse magice: Tulsi cu Ghimbir și școrțișoara de Ceylon!

Ingrediente: 1 cană de cidru de mere organic, 2 pliculețe de ceai Tulsi cu Ghimbir și 1 pliculeț de Tulsi Chai Masala, un vârf de linguriță de scorțișoară de Ceylon.

Cum se prepară:

Încălzește cidrul la foc mediu

Adaugă ambele variante de ceaiuri Tulsi în el și lasă la infuzat timp de 5 minute

Presară scorțișoară pe cidru

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness