În timp ce cafeaua și ceaiul ne sunt în preajmă tot anul, cidrul are și el sezonul său. Când aerul se răcește și frunzele cad, nu este nimic mai plăcut decât să sorbi dintr-o cană fierbinte cu cidru de mere. De ce să nu schimbăm mai mult lucrurile adăugând și niște mirodenii care încălzesc și un ceai care diminuează stresul, așa cum este și cel de Tulsi?
Picant sau dulce?
Am hotărât să combinăm ceea ce este mai bun din ambele adăugând arome de Ghimbir și de Masala Chai. Ambele infuzii conțin Tulsi, un adaptogen puternic care asigură echilibrul și ajută corpul să răspundă mai bine stresului. Tulsi aduce o stare de liniște, perfectă pentru sărbători!
Fie că vei alege să îți începi ziua, fie că vei avea nevoie de o revigorare la amiază, răsfață-te cu o cană plină de cidru simplu și reconfortant! Care este avantajul? Această rețetă promovează două produse magice: Tulsi cu Ghimbir și școrțișoara de Ceylon!
Ingrediente: 1 cană de cidru de mere organic, 2 pliculețe de ceai Tulsi cu Ghimbir și 1 pliculeț de Tulsi Chai Masala, un vârf de linguriță de scorțișoară de Ceylon.
Cum se prepară:
Încălzește cidrul la foc mediu
Adaugă ambele variante de ceaiuri Tulsi în el și lasă la infuzat timp de 5 minute
Presară scorțișoară pe cidru