fbpx
Cine e persoana ta antistres?

Sa-ti faci prieteni in copilarie e o… joaca de copil! Literalmente. Nu-ti trebuie decat un leagan cu doua locuri sau un balansoar din care lipseste cineva, pentru ca acel cineva sa fii tu. Pe masura ce inaintam in varsta, insa, relatiile devin mai profunde, prietenii se separa de cunostinte si ramanem cu o mana de oameni in jurul nostru. Dintre acestia, insa, unul e special. E cel care te face sa zambesti in orice situatie. Si nu pentru ca e goofy, ci pentru ca are acces, cumva, la codul tau pentru zambet. La ceea ce iti relaxeaza brusc organismul si iti da instantaneu o stare de bine. De multe ori, nici nu trebuie sa spuna nimic. E suficient sa ii vezi chipul sau sa-i auzi respiratia prin telefon.

Este persoana ta antistres.

Si chiar daca nu o recunosti, chiar daca nu ii intelegi puterea, tot subconstientul tau e mai vesel, topaie si danseaza de bucurie stiind ca EA e acolo. Iti da echilibru si puterea de a merge mai departe.

Dar, daca, totusi, reusesti sa o identifici, o lume intreaga ti se deschide! Vei avea un aha!-moment, ca in desene animate, cu un norisor luminos deasupra capului, in care e chipul ei. Zambetul tau va deveni constient, impactul EI va fi inteles cu adevarat si, cel mai important, vei putea depune efortul de a face tot ce e nevoie pentru a o pastra in viata ta. Pentru ca si EA, la fel ca si tine, are nevoie de o persoana-antistres.

Si, daca esti cu adevarat norocoasa, acea persoana esti TU.

#AdevarataStareDeBine

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment