Concert extraordinar WEST MEETS EAST – România întâlnește India

O nouă întâlnire la nivel înalt între muzica clasică a Indiei și cea românească, în spiritul proiectului „West meets East”, inițiat în 1967 de Ravi Shankar și Yehudi Menuhin.

După succesul turneului din 2017, Alexandru Tomescu, alături de echipa de artiști din India, vă invită în acest an să vă delectați ascultând piese românești consacrate, într-o interpretare inedită, la vioară și instrumente specifice muzicii clasice indiene. Udhai Mazumdar, discipol al lui Ravi Shankar, va duce mai departe opera maestrului său, compunând spre bucuria noastră și provocându-ne să ghicim despre ce piese românești este vorba.

Repertoriul va mai include compoziții din creația lui Ravi Shankar și George Enescu, precum și o incursiune fascinantă în muzica clasică indiană, în interpretarea lui Rohan Dasgupta, la sitar, și Bhaskar Das, la bansuri (flaut indian din bambus). Echipa de muzicieni va fi completată de tânăra pianistă multipremiată, Sînziana Mircea.

Participați la o experiență rară și irepetabilă, ce sărbătorește prima fuziune din istorie dintre muzica clasică occidentală și muzica clasică indiană!

ORGANIC INDIA are onoarea sa fie unul dintre sponsorii acestui eveniment.

PROGRAM CONCERTE

Timișoara: 3 octombrie, Filarmonica “Banatul”

Cluj-Napoca: 7 octombrie, Auditorium Maximum

Pitești: 12 octombrie, Filarmonică

București: 13 octombrie, Sala Auditorium, Muzeul Național de Artă al României

Bilete: https://goo.gl/6ejyNz

Detalii suplimentare: www.jazzmine.world

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness