fbpx
Cuburi de gheata cu Ceai Tulsi (Busuioc sfant) cu Lamaie si Ghimbir

Imbogateste gustul sucului sau al apei cu aceste minunate cuburi de gheata cu ceai ORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc sfant) cu Lamaie si Ghimbir. Bautura astfel obtinuta va favoriza pe deplin hidratarea si starea ta de bine.

Tulsi, cunoscut si sub numele de Busuioc sfant, este un adaptogen puternic cu ajutorul caruia toate sistemele organismului isi recapata echilibrul. De la eliberarea stresului pana la sprijinirea functionarii sistemului imunitar, Tulsi este de folos. Cuburile de gheata cu ceai ORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc sfant) cu Lamaie si Ghimbir sunt o modalitate excelenta de a adauga aceasta planta minunata in dieta proprie. Mai mult, lamaia ofera un gust revigorant in vreme ce ghimbirul usureaza digestia.

Ingrediente:

4 plicuri de ceai ORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc sfant) cu Lamaie si Ghimbir;

– cateva frunze de menta;

– optional: o mana de afine.

Ai nevoie:

Tavita pentru gheata de la congelator.


Instructiuni:

  1. Pune 2 cani de apa fierbinte peste cele 4 plicuri de ceai ORGANIC INDIA Tulsi (Busuioc sfant) cu Lamaie si Ghimbir. Dupa 5 minute, scoate plicurile si lasa bautura sa se raceasca la temperatura camerei.
  2. Toarna infuzia in tavita pentru gheata.
  3. Pune frunzele de menta (si afinele daca ai vrut) in separatoarele tavitei de gheata.
  4. Pune tavita la congelator si las-o pana cand ceaiul se transforma in gheata.
  5. Adauga cuburile de gheata in bautura favorita sa savureaz-o!

Sursa: https://www.organicindia.com/us/organic-india-blog/lemon-ginger-tulsi-cubes

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment