Cum să faci bomboane de ciocolată caldă cu ashwaganda

Simplitatea nu a fost niciodată atât de delicioasă ca în aceste bomboane de ciocolată caldă absolut divine! Ușor de făcut și de personalizat, aceste tentații gustoase au o aromă bogată, de ciocolată, și mai amplifică și starea de bine. Ashwagandha ORGANIC INDIA și Scorțișoara Ceylon fac o pereche nemaipomenită în acest amestec cu ciocolată caldă făcut chiar de tine acasă, fiind umplutura perfectă pentru aceste delicii.

Denumită și ginseng indian sau cireașa iernii, planta aceasta puternică, ashwagandha, este folosită de secole pentru gama largă de beneficii pentru sănătate. Folosită în mod special pentru a îmbunătăți rezistența corpului la stres, ashwagandha este cunoscută ca o Rasayana sau ca o plantă cu puterea de a întineri în medicina ayurvedică. Un dar ce poate fi făcut în timpul perioadei aglomerate a sărbătorilor pentru că facilitează scăderea nivelului de stres, planta aceasta foarte apreciată poate să îmbunătățească și funcția cognitivă, să susțină puterea și rezistența și să ofere claritate mentală, printre altele.

Scorțișoara Ceylon este mai mult decât o modalitate de a intensifica aroma. De fapt, acest superaliment de sine stătător este cunoscut pentru faptul că menține sănătos nivelul zahărului din corp și pentru susținerea digestiei.  Scorțișoara Ceylon ORGANIC INDIA este obținută dintr-o scoarță întreagă, organică, fără organisme modificate genetic, ajutându-ne astfel să oferimun produs de cea mai bună calitate.

Poți să amesteci și să combini suplimentele tale favorite de la ORGANIC INDIA, obținând aceste mici bile uimitoare – puține ingrediente sunt atât de primitoare precum ciocolata! Sunt ușor de făcut și pot fi oferite prietenilor și membrilor familiei când vin în vizită, ca o tradiție. Le poți ambala și pune în pungi, cutii sau în căni – și asigură-te că păstrezi câteva și pentru tine, pentru a primi o dulce îmbrățișare direct din cană.

Bomboane de ciocolată caldă cu ashwagandha

Pentru 6

Ingrediente pentru bomboane de ciocolată caldă:

 • ½ cană de pudră de cacao, neîndulcită
 • ¼ cană de zahăr de cocos sau în funcție de gustul fiecăruia
 • ½ lingură de ashwagandha ORGANIC INDIA
 • 1 linguriță de scorțișoară Ceylon ORGANIC INDIA, opțional
 • 340 de grame de bucăți sau fulgi de ciocolată de calitate superioară la alegere (și mai multă pentru decorarea bomboanelor, dacă dorești)
 • Mini marshmallows (aproximativ 18-24), iar dacă găsești vegane, cu atât mai bine
 • Opțional, pentru decor: bombonele, bomboane topite, bomboane de mentă zdrobite

Notă: *Pentru rezultate cât mai bune, folosește o matriță din silicon pentru bomboane de ciocolată caldă.

Mod de preparare:

 1. Pregătește amestecul cu cacao pentru umplutură: într-un bol mic sau într-un borcan mestecă pudra de cacao, zahărul de cocos, ashwagandha ORGANIC INDIA și scorțișoara Ceylon ORGANIC INDIA. Amestecă bine ingredientele, apoi lasă-le deoparte.
 2. După aceea pregătește ciocolata caldă, în două recipiente, dacă este posibil. Alternativ, poți folosi un bol rezistent la căldură, pe care să îl pui deasupra apei care fierbe. Ai grijă ca apa să nu atingă bolul. De asemenea, ai putea folosi cuptorul cu microunde pentru ciocolată, timp de aproximativ 30 de secunde, până când aceasta se topește și devine omogenă. Amestecă frecvent, pentru a distribui căldura în mod egal. Ai grijă să nu supraîncălzești ciocolata.
 3. Când ciocolata s-a topit, pune-o în forme. Adaugă aproximativ o lingură de ciocolată în fiecare jumătate de formă, apoi folosește o pensulă sau coada lingurii pentru a ridica ciocolata pe marginile formei. Lasă-le la răcit la temperatura camerei (aproximativ 30 de minute). Dacă observi goluri sau vrei ca bomboanele să fie mai groase, mai poți adăuga un strat.
 4. Când ciocolata s-a răcit la temperatura camerei, îndepărtează cu grijă bilele din forme. Umple jumătate dintre ele cu 2 lingurițe până la o lingură de amestec de ciocolată caldă. Pune deasupra 3 sau 4 mini marshmallows.
 5. Pentru a sigila fiecare sferă, încălzește ușor una dintre jumătățile neumplute, folosind o farfurie caldă sau o tigaie, pentru ca ciocolata de pe margine să se topească puțin. Așază această jumătate de bilă peste una dintre jumătățile umplute.
 6. Dacă dorești, poți pune pe deasupra bomboanelor ciocolată topită sau bombonele, folosind fulgi de ciocolată sau alte decorațiuni.

 

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness