Cum să îți purifici corpul în mod organic: ghid de detoxifiere

Ai vrut vreodată să faci o detoxifiere? Nu știi de unde sau cum să începi? Ei bine, suntem aici ca să te ajutăm. Cu aceste explicații ușoare, te vei detoxifia cât ai clipi. Purificarea este o partea foarte importantă a unui stil de viață sănătos și nu ar trebui să stea în calea rutinei zilnice. Din acest motiv, o procedură simplă și eficientă este ideală. „Ce poate fi mai bine de atât?”, te-ai putea întreba. Este totul organic, asta era! Fiind totul organic, vor exista mai puține efecte secundare sau chiar nu vor exista deloc, comparativ cu alte programe de detoxifiere. Iată un ghid de detoxifiere eficient:

Înainte de toate, ai nevoie de ceaiul potrivit – Tulsi ceai verde ORGANIC INDIA este locul ideal din care poți începe. Fie că începi detoxifierea ca începător sau mai ai experiență în acest domeniu, pașii aceștia sunt utili tuturor – iar ca bonus, ceaiul verde te poate ajuta să arzi grăsimile mai repede deoarece crește rata metabolică a corpului. Cine nu își dorește să se simtă și să arate mai sănătos?

Bea cei verde dimineața

Aici începe acest ghid de detoxifiere, cu procesul de purificare. Pentru a maximiza rezultatele, asigură-te că bei o cană de ceai în fiecare dimineață și în fiecare seară. Cana de dimineață este „sesiunea de reîmprospătare”, deoarece te ajută să păstrezi antioxidanții eliberați în timpul nopții. Îți va oferi energia și căldura ce te vor ajuta în sezonul rece. Poate fi băut cu lămâie sau coajă de portocală pentru a stimula organele.

Curățarea colonului

Curățarea colonului înseamnă să îți iei timp din rutină pentru a-ți purifica colonul. Nu sună prea interesant, nu-i așa? Cei care au încercat deja să facă acest lucru vor jura că este Sfântul Graal al unei vieți sănătoase și este partea cea mai importantă a oricărui proces de detoxifiere. Dar ce trebuie să faci, mai exact? Îți faci ceaiul verde, dar de data aceasta vei folosi și o combinație de frunze de urzică, lemongrass, lemn dulce, coajă uscată de portocală și păpădie pentru un efect laxativ puternic de care ai nevoie. Acum, ca măsură de precauție, această parte a procesului de detoxifiere trebuie să fie făcută seara, când ești acasă – și mai multe nu trebuie să fie spuse despre acest subiect!

Purifică-te în timpul zilei

Pe lângă ritualurile necesare dimineața și seara pentru detoxifiere, poți ajuta procesul în timpul rutinei zilnice. În timpul zilei, la intervale regulate dacă este posibil, poți bea ceai verde cu iasomie. Îi va oferi sistemului tău suficientă savoare cât să mențină lucrurile interesante, în timp ce îți oferă constant vitamine, antioxidanți și alți nutrienți care vin la pachet cu ceaiul verde.

 

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness