Cum să renunți la cofeină

Dacă te bazezi pe cafeină pentru a-ți finaliza proiectul uriaș de pe birou sau dacă te regăsești în situația de a bea cafea toată ziua, atunci avem o veste bună pentru tine. Te învățăm cum să renunți la cofeină! Pentru că să fii în mișcare toată ziua vine cu un preț pentru corpul și pentru mintea ta: consumul excesiv de cafeină poate duce la anxietate, la deshidratare, la iritabilitate, îți va crește ritmul cardiac, va conduce la amețeli, dureri de cap, insomnii, ca să nu mai vorbim de apariția dependenței.

Potrivit unui articol al „Cleveland Clinic”, cu cât vei consuma mai multă cafeină, cu atât mai mult simptomele dependenței devin mai severe. Acestea încep la 12-24 ore de la ultimul consum de cafeină și pot dura de la 2 la 9 zile. Toate acestea îți sunt cunoscute? Dacă da, ar trebui să-ți reduci aportul de cafeină sau mai bine vei renunța complet la ea!

Dacă ești îngrijorat/ă de faptul că nu vei mai avea parte de adrenalina care te va ajuta să reziști pe parcursul zilei, nu îți face probleme. Ceaiurile de la ORGANIC INDIA sunt lipsite de cafeină și îți vor aduce numeroase beneficii pentru sănătate, ajutându-te să faci față cerințelor din viața de zi cu zi cu încredere și cu energie.

Cum să renunți la cofeină? Alternative ayurvedice

Minunatul Tulsi!

Tulsi este denumit, pe drept cuvânt „Regina Plantelor”. O cană de Ceai Tulsi original ORGANIC INDIA îți va conferi claritate mentală, te va ajuta să combați stresul, îți va îmbunătăți dispoziția și starea de bine. Încearcă această băutură revigorantă și aromată și vei sesiza diferențe în starea ta de sănătate !

Triada sacră

Îți înțelegem dorința de a vrea mai mult de la viața ta. De aceea, am făcut un pas înainte și am adăugat un alt element combinației dintre Tulsi și ghimbir- lămâia. Cu trei plante ce se armonizează, Ceaiul Tulsi cu lămâie și ghimbir ORGANIC INDIA reprezintă un real ajutor pentru o sănătate mai bună, ajutând la îmbunătățirea dispoziției, la întărirea imunității, la îmbunătățirea digestiei și la protejarea organismului de toxine, în condițiile în care sprijină procesele de detoxifiere.

Ghimbirul ocrotitor

Adrak wali chay” este pretutindeni apreciat în India, așa că acum a venit momentul să încerci ORGANIC INDIA Ceai Tulsi Ghimbir pentru a avea parte de o schimbare. Acest ceai este adecvat mai ales pentru persoanele care au nevoie de un sprijin blând pentru digestie, pentru detoxifiere și care vor să-și mențină o bună sănătate digestivă. De asemenea, îmbinarea dintre beneficiile ghimbirului și cele ale Tulsi ajută la prevenirea grețurilor matinale, a acidității gastrice și a senzației de greață în genere.

Echipa de top: Tulsi+ Ghimbir+ Plante savuroase+Condimente

Ultimii ani ne-au arătat cât este de important să ne asigurăm o imunitate cât mai puternică. ORGANIC INDIA Ceai digestiv Tulsi (Busuioc Sfânt) Tummy cu Ghimbir, Plante Savuroase și Condimente nu numai că va calma stomacul și va contribui la realizarea digestiei sănătoase, la asigurarea unui metabolism echilibrat, dar va susține și buna funcționare a sistemului imunitar. Astfel, pe lângă prezența a trei varietăți de Tulsi (Rama, Krishna și Vana), în acest ceai se regăsesc ghimbir, scorțișoară, lemn-dulce, mentă.

Combinația calmantă

Regina plantelor cu proprietăți calmante, mușețelul, nu este utilă doar pentru a ajuta la îmbunătățirea dispoziției, dar te va ajuta și să treci mai ușor, dacă este cazul, peste dureri menstruale, va reduce inflamațiile pielii și va promova un somn sănătos. În Ceaiul Tulsi Sleep cu Plante relaxante, reconfortante, Somn Calm, Odihnitor de la ORGANIC INDIA, în afară de mușețel se regăsesc: Tulsi, Brahmi, Ashwagandha, Shankpushpi, cardamom și mentă, toate ajutând organismul să se pregătească pentru un somn sănătos și odihnitor. În plus, acest ceai protejează corpul de efectele nocive ale stresului, sprijină buna funcționare a sistemului imunitar, a digestiei, a metabolismului, având rol benefic și în cazul stărilor de anxietate.

Trandafirul revigorant

Ești în căutarea unui adevărat balsam pentru simțuri? În acest caz, încearcă și Ceaiul Tulsi (Busuioc Sfânt) Trandafir Dulce, Antistres& Fermecător de la ORGANIC INDIA. Îmbinarea dintre Tulsi cu rol protector, prospețimea revigorantă a trandafirului, mușețelul și iarba de lămâie reprezintă un adevărat răsfăț pentru simțuri. Mai mult decât atât, acest ceai protejează organismul în fața efectelor negative ale stresului, contribuie la diminuarea stărilor de anxietate, îmbunătățește starea psihică, funcționarea sistemului imunitar, a metabolismului, dar și digestia. Prin urmare, reprezintă soluția perfectă după o zi solicitantă.

 

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness