fbpx
Cum sa transformi ceva ce te supara in inspiratie

Ai putea avea chiar acum un sentiment neplacut, poate fi vorba despre o suparare sau o senzatie inconfortabila.

Avem tendinta de a ignora genul acesta de sentimente pentru ca ne afecteaza pacea interioara si fericirea. Insa, daca analizam putin, putem descoperi ca aceste sentimente neplacute ne ofera oportunitatea de a ne transforma. Trebuie sa acceptam tranzitia care ne ajuta sa ne folosim puterea personala pentru a pasi in urmatoarea aventura a vieii noastre.

Gandeste-te putin…

La tot ce se intampla in natura chiar inainte sau imediat ce a venit primavara – tulpinele plantelor care isi fac loc prin pamant pentru a ajunge la lumina, inmuguresc si infloresc copacii si toata natura se trezeste la viata.

Noi impartasim acelasi ritm cu natura, chiar mai mult decat realizam, iar procesul acesta de renastere are loc si in interiorul nostru. In timpul iernilor lungi si friguroare am plantat in noi semintele creativitati, care sunt pe cale sa rodeasca. Sentimentele de suparare, iritare si enervare sunt de fapt impulsurile de care avem nevoie pentru a inlatura orice obstacol care sta in calea manifestarii lor. Acesta este un proces la care putem participa in mod constient.


In loc de a ignora, indeparta sau nega aceste sentimente, le putem folosi pentru a ne intari si a ne da energie pentru urmatoarea noastra creatie.

Priveste-le ca pe combustibilul care alimenteaza focul ce ne ajuta sa ne transformam in cine vrem sa fim si  hraneste ceea este pe cale sa se nasca din interiorul nostru. Lumea are nevoie de noi sa fim inspirati, sa luminam si sa participam in mod activ la un prezent si un viitor mai bun. Trebuie sa avem grija de aceste seminte, sa le hranim astfel incat sa se dezvolte in lunile de vara, cel mai potrivit moment al anului.

Daca este o provocare pentru tine sa accesezi iritatia si enervarea ori daca ti-ar placea sa folosesti aceste sentimente intr-un mod mai sanatos, proactiv, iata o modalitate simpla, constienta care iti permite sa accesezi si sa asimilezi aceste sentimente. In loc sa ignoram, indepartam sau negam aceste sentimente, le putem folosi pentru a ne intari si a ne da energie pentru urmatoarea noastra fapta buna. Sa le transformam in combustibilul care sa ne ajute sa devenim persoana la care visam.

O modalitate simpla pentru a transforma supararea in putere personala

– Stai linistit(a) timp de cateva secunde si fii atent(a) la modul in care respiratia iti misca abdomenul si pieptul.

– Extinde-ti constiinta catre aceasta zona a corpului si exploreaza ce este acolo.

– Vezi daca exista tensiune sau disconfort. Daca raspunsul este da, analizeaza sentimentele prezente acolo.

– Observa calitatiile si senzatiile sentimentelor de care esti constient(a). In timp ce le simti, permite-le sa fie acolo fara sa le judeci, doar fii atent la ele pe masura ce isi fac aparitia.

– Cand esti pregatit(a), adauga aceste senzatii luminii tale interioare, lasa sa hraneasca focul creatiei care exista in mod natural in tine.

Fii pregatit(a) sa stralucesti!


Iti recomandam doua plante care te ajuta sa iti linistesti spiritul:

Tulsi Holy Basil (Ocimum Sanctum – Busuioc sfant)

Ashwagandha

Sursa: https://www.organicindia.com/us/organic-india-blog/transforming-irritation-into-inspiration

 

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment