De ce ORGANIC INDIA foloseste doar plante ce NU au fost iradiate

Iradierea este un proces ce utilizeaza radiatiile pentru a conserva alimentele. Practic, expunerea la radiatii modifica structura moleculara a obiectului tinta. In cazul alimentelor, aceste modificari chimice intarzie coacerea fructelor si incoltirea legumelor si distruge, in acelasi timp, bacteriile (inclusiv bacteriile bune, pe care aceste alimente le folosesc pentru a se proteja in mod natural de agenti patogeni).

Desi iradierea este aprobata de mai bine de 5 decenii, ea produce in alimente radicali liberi ce pot distruge vitaminele si enzimele. Procesul de iradiere creeaza, de asemenea, si alti noi compusi chimici ale caror efecte pe termen lung nu au fost inca studiate.

Toate produsele ORGANIC INDIA sunt certificate organic, un standard ce interzice folosirea iradierii.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment