fbpx
De ce ORGANIC INDIA foloseste plante integrale in produsele sale

De ce ORGANIC INDIA foloseste intreaga planta, cand cea mai mare parte a industriei prefera comoditatea folosirii de extracte?

Plantele noastre sunt crescute organic, cu tehnici agricole biodinamice, culese manual si procesate la nivel local. In fabrica, ele sunt deshidratate intr-un mediu steril si uscat, dar nu industrial. Aceasta limitare a umezelii previne degradarea fitochimicalelor. Apoi, plantele sunt macinate usor, bland, la temperaturi scazute, astfel incat sa fie conservata matricea moleculelor bioactive. In aceasta forma, plantele sunt biodisponibile la cel mai inalt nivel in tractul gastro-intestinal. Apoi, plantele sunt introduse in capsule 100% vegetale, fara chimicale toxice, fara solventi si fara alcool.

De ce depunem tot acest efort?

Potrivit lui Dr. Narendra Singh, care a dedicat 40 de ani de cercetari riguroase pentru dezvoltarea si reglarea de finete a dozelor suplimentelor noastre pe baza de plante, plantele in forma lor intreaga sunt mult superioare extractelor si mai sigure decat acestea.


Ne straduim sa ne asiguram ca produsele noastre contin planta in forma sa completa din motive foarte importante. In cadrul ORGANIC INDIA ne pasa si ne dorim sa conservam intreaga esenta vibrationala a plantei ca un mediu de a transmite informatii catre ADN-ul nostru care sa permita si sa sustina activitatea de crestere si de regenerare la nivel celular. Ierburile sunt un amestec complex de mii de compusi ce ofera informatii complexe si o zona tampon de protectie impotriva efectelor nocive.

Sinergia compusilor naturali este de o importanta vitala in fitomedicina (stiinta prepararii de produse medicinale pe baza de plante). Scripturile vedice mentioneaza exclusiv plantele in forma lor intreaga, cu prana sau forta vietii intacta. Stiinta moderna confirma faptul ca informatiile vibrationale ale plantelor au un rol important pentru sustinerea functiilor ADN-ului. Izolarea unor anumiti compusi bioactivi afecteaza intreaga actiune a fitochimicalelor din planta respectiva. Extractele concentreaza anumite substante, insa lasa deoparte compusi bioactivi importanti. Substantele izolate pot fi mai potente, insa pot fi, de asemenea, si mai toxice. Fitochimicalele nu pot fi mai eficiente si mai active decat in forma lor integrala, pura, necontaminata cu substante chimice, pesticide si ierbicide!

Pentru a intelege mai bine acest lucru, sa incepem prin a ne intreba „cum functioneaza intreaga planta pentru a schimba lucruri in interiorul nostru…?”

Toata materia este energie vibranta. Descoperim in prezent ca mecanismul ce transmite mesaje dinspre mediu (mancare, emotii, stres, toxine, poluare, agitatie etc.) catre corp poate produce schimbari si chiar poate crea modificari genetice permanente ce se transmit apoi urmatoarelor generatii. Aceste idei incredibile, ce au fost propuse pentru prima data in urma cu peste 40 de ani de catre dr. Bruce Lipton, un pionier in cercetarea pe celule stem, au devenit in zilele noastre chestiuni arzatoare in stiinta.

Dr. Narendra Singh, cel care a contribuit la dezvoltarea retetelor produselor, a sustinut dintotdeauna ca nu doar un simplu transfer de chimicale prin sange permite ierburilor sa isi manifeste magia, ci mai degraba abilitatea lor de a transmite semnale vibrationale ce sunt receptate de catre ADN si care apoi modifica expresia materiei fizice stimuland reconstructia, vindecarea si sanatatea in intregul corp. Dr. Singh subliniaza importanta cresterii de ierburi organice si uscarea lor prin tehnici ce le maximizeaza esenta vitala. In acest fel, chiar si o cantitate mica de planta poate elibera toata informatia complexa de care este nevoie pentru a se produce modificari celulare.


Consuma, asadar, plantele in forma lor integrala, alaturi de alte alimente integrale, si include, de asemenea, in „regimul” tau contactul cu persoane cu suflet frumos si meditatia pentru a-ti inunda sufletul cu beneficiile Adevaratei Stari de Bine.

Descopera produsele noastre.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment