Iubiriea de sine la nivel celular

Exprimarea iubirii catre ceilalti incepe cu exprimarea iubirii de sine. Adesea, neglijam exprimarea iubirii de sine, chiar daca ni s-a tot spus ca daca nu reusim sa ne iubim pe noi insene, nu putem primi iubire din partea celorlalti si nici nu le putem oferi iubire.

Intrebarile care se impun sunt: „Cum ne putem iubi neconditionat?”, „Cum putem simti in adancul nostru ca ne iubim cu adevarat?”. Ne putem preface ca ne iubim, insa daca sentimentul nu il simtim ca real, atunci nu are cum sa devina realitate. O modalitate simpla prin care sa dai viata iubirii de sine este practicarea unei meditatii specifice pentru cultivarea iubirii.

Cand ai putin timp numai pentru tine gaseste un loc linistit unde poti sa te asezi, inchide ochii si incepe sa te concentrezi pe respiratia ta. Lasa-ti mintea sa se relaxeze, fiind atenta la cum urca si coboara diafragma.

Acum, muta-ti atentia pe centrul inimii tale, care se afla in mijlocul pieptului. Ramai aici, in acest loc linistit, calm, plin de bucurie.

In timp ce te afli acolo permite-i iubirii din inima ta sa intre in campul constiintei tale. Ce simti? Ce imagini iti vin in minte? Exista o culoare pe care o poti asocia cu iubirea? Simti ca are un inceput si/sau un sfarsit?

Odata ce simti aceasta iubire, permite-i sa se dilate, sa depaseasca centrul inimii, sa iti cuprinda intregul trunchi, apoi mainile, picioarele si capul. Lasa iubirea sa-ti umple tot corpul.

Acum, muta-ti atentia catre celulele corpului si permite-i energiei iubirii sa intre si umple fiecare celula. Renunta la orice rezistenta in fata iubirii. Lasa ca fiecare parte a corpului tau si fiecare aspect al EU-lui sa fie imbracat in energia iubirii, apoi fii atenta la cum te simti.

Pe masura ce vei practica regulat aceasta meditatie, vei deveni tot mai constienta de iubirea de sine care se afla deja in tine.

Meditatia iubirii de sine scoate la iveala iubirea din noi, iubire pe care o putem experimenta. Din acest moment, vom putea sa o raspandim in lume si catre toate fiintele pe care le intalnim pentru ca reflecta iubirea noastra interioara.

Iata si plantele organice ayurvedice care ne ajuta sa gestionam stresul, sa ne relaxam si sa meditam mai usor:

Tulsi – Holy Basil: https://organicindia.ro/produs/respiratie-grea-tulsi-busuioc-sfant-minte-calma-ingrijire-sistem-respirator/

Brahmi~Gotu Kola: https://organicindia.ro/produs/brahmigotu-kola-deficitul-de-atentie/

Ashwagandha: https://organicindia.ro/produs/ashwagandha-antistres-natural/

Sursa: https://organicindiausa.com/organic-india-blog/cellular-self-love

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness