Favoritele ORGANIC INDIA: Top 7 plante și mirodenii

Acestea sunt cele mai populare formule cu plante printre consumatorii noștri, care le utilizează din numeroase motive, ce variază de la ameliorarea inflamațiilor până la detoxifiere și diminuarea impactului stresului. Deosebit de apreciate de străvechea Ayurveda, eficacitatea lor este permanent readusă în prim-plan datorită științei moderne. Când vorbim de produse ORGANIC INDIA, mai ales în materie de plante și mirodenii,  vorbim de diferența în ceea ce privește starea de bine de zi cu zi și susțin funcționarea organismului astfel încât tu să funcționezi la parametri optimi.

Plantele și mirodeniile au fost aliați ai sănătății încă de la începuturile umanității, iar valoarea lor nu s-a alterat deloc în timp. Mai mult decât atât, ele au devenit extrem de importante în conformitate cu cerințele societății moderne, în condițiile în care acestea provoacă mult stres.

Remediile din plante le dau siguranță oamenilor că își vor putea lua sănătatea în propriile mâini, susținând și protejând abilitățile naturale ale corpului- mai degrabă decât să se recurgă rapid la intervenția farmaceutică. Având la îndemână aceste plante, mirodenii și amestecuri vei putea să îți sincronizezi ritmul cu cel al pământului și vei avea parte de profunda lor putere hrănitoare. Iată ce produse ORGANIC INDIA sunt preferatele clienților noștri.

Vedetele ayurvedice: Top 7 produse ORGANIC INDIA 

Aceste formule sunt perfecte pentru un stil de viață sănătos și asigură acel plus de susținere fizică, mentală și spirituală pentru a face față cu ușurință fiecărei zile. Iată preferatele noastre de la ORGANIC INDIA, produsele cel mai bine vândute, care au fost alese de consumatori ce revin mereu la ele pentru beneficiile lor incredibile asupra sănătății întregului organism:

TURMERICUL

Să începem cu un condiment pe care probabil îl știi deja și pe care îl îndrăgești: turmericul! Acesta este acea rădăcină aurie, care este cunoscută pentru faptul că susține un răspuns inflamator sănătos, un metabolism normal al zahărului, mobilitatea articulară și funcționarea ficatului și a inimii. Formula Turmeric include turmeric și curcumin de cea mai înaltă calitate  și Trikatu cu un mare grad de biovalabilitate pentru maximă absorbție. Trikatu este o formulă clasică din Ayurveda, incluzând ghimbir, piper negru și piper lung, ce au grijă de stocarea „focului” digestiv.

Ce face turmericul atât de special? Folosim turmeric 100% organic, rădăcină de turmeric ce nu conține organisme modificate genetic pentru a ne asigura că deține cea mai înaltă calitate și că este eliminat riscul de adulterare. Simțurile tale vor putea face diferența datorită culorii vii și aromei distincte a plantei- puritatea și calitatea sunt evidente.

ORGANIC INDIA Turmeric Certificat Ecologic pulbere este o sursă naturală de componente bioactive cu proprietăți curative (cum ar fi vitaminele B2, B3, B6, C și minerale precum: zinc, cupru, calciu, magneziu, fier, potasiu), fiind benefică pentru sănătatea întregului organism (susține sănătatea sistemului imunitar, nervos, digestiv, sănătatea inimii și a articulațiilor, dar are și proprietăți antibacteriene și antivirale). Poți profita cu ușurință de aceste proprietăți ale turmericului dacă vei folosi pulberea la gătit sau dacă va fi adăugată în diverse băuturi (sucuri naturale, smoothie-uri, lapte etc.).

Turmeric Formula cu ghimbir nu este doar un antiinflamator natural, ci aduce și următoarele beneficii: susține buna funcționare a sistemului imunitar, contribuie la detoxifierea sângelui și a limfei, la mobilitatea articulațiilor, are grijă de sănătatea sistemului digestiv, a plămânilor, a sinusurilor, a pielii.

Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, se recomandă să se administreze câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi (în timpul meselor).

Turmeric powder and capsules on a marble counter with gold bowls, one of the 7 Organic India favorites.

ASHWAGANDHA

Este lăudată de Ayurveda pentru capacitatea sa de a diminua impactul stresului susținând totodată rezistența, forța și energia. Deși este asociată în mod tradițional cu sănătatea bărbaților, are numeroase beneficii și pentru sănătatea femeilor, pentru regenerarea trupului și a minții. De fapt, este cunoscută drept „rasayana” sau „cea care revigorează”, dar și ca un adaptogen ce aduce armonie mentală, fizică și spirituală.

Ce face Ashwagandha atât de specială? Ashwagandha de la este unul dintre acele produse ORGANIC INDIA care este bazat pe o plată care este cultivată în Bundelkhand (India), o zonă vestită pentru producerea plantelor de cea mai înaltă calitate. Este recoltată numai când a ajuns la maturitate, când se recoltează cele mai groase rădăcini pentru cele mai însemnate beneficii și proprietăți terapeutice. Și desigur, precum se întâmplă și cu celelalte produse ale noastre, este întotdeauna vorba despre organic, nemodificat genetic și despre cultivarea folosindu-se agricultura regenerativă din micile ferme de familie.

ORGANIC INDIA Ashwagandha, Antistres Natural  este deosebit de benefică întrucât: are un impact pozitiv în caz de anxietate și depresie, susține sănătatea glandei tiroidei (capsulele sunt utile și în caz de hipotiroidism), are grijă de buna funcționare a sistemului endocrin și a glandelor suprarenale și asigură o bună funcționare a aparatului reproducător masculin.

În vederea obținerii rezultatelor optime, se recomandă administrarea capsulelor astfel: câte 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, în timpul meselor, în cure de minim 3 luni.

Ashwagandha powder and capsules on a marble counter with a mala necklace.

TRIPHALA

Triphala reprezintă cea mai utilizată și mai autentică formulă Ayurvedică printre produse ORGANIC INDIA, incluzând trei fructe, mai exact amla, haritaki și bibhitaki. Acest remediu străvechi ajută la detoxifierea și la purificarea organismului, în timp ce susține și sănătatea tractului gastrointestinal. Uimitor la Triphala este că, deși purifică, nu privează corpul de nutrienți, așa cum se întâmplă în cazul majorității substanțelor cu rol purgativ. În schimb, hrănește corpul, restabilind conținutul de vitamine, de minerale și de fluide.

Ce face Triphala atât de specială? Cu ajutorul guvernului indian am reușit să oferim certificarea de organic a jumătate de milion de acri de pădure, ceea ce permite metode pure, tradiționale de cultivare, fără să se cultive în exces și fără să se recurgă la pesticide. De asemenea, am îndepărtat semințele fructelor, ceea ce nu se întâlnește în cazul altor brand-uri ce oferă suplimente pe bază de Triphala, în condițiile în care aceste semințe sunt considerate ca fiind „toxice”. În aceste condiții, Triphala este oferită în forma cea mai pură, cea mai benefică.

Capsulele vegetale ORGANIC INDIA Triphala, Digestie&Curățare Colonsunt o sursă importantă de vitamina C naturală, susținând îndepărtarea grăsimilor și a toxinelor din intestine, sprijină funcționarea ficatului, ameliorează simptomele ce însoțesc Sindromul intestinului iritabil, asigură un pH intestinal normal și susțin sănătatea microflorei intestinale. Cele mai bune rezultate în urma administrării acestor capsule se vor obține dacă se vor lua 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, în timpul meselor.

Pulberea ORGANIC INDIA Triphala, Digestie & Detoxifiere Colon se va administra astfel: 1 dată pe zi (cu 1 oră înainte de masa de seară) se va lua 1 lingură rasă, amestecată cu un pahar de apă sau se va lua 1 linguriță rasă de 2 ori pe zi (pe parcursul meselor).

Triphala powder and capsules on a marble counter with gold bowls and mala necklace.

LIVER KIDNEY

Liver Kidney este un remediu Ayurvedic clasic printre rpoduse ORGANIC INDIA pentru detoxifierea corpului și pentru susținerea ficatului și a sănătății rinichilor. Această formulă reunește trei plante puternice: Bhumyamalaki pentru susținerea ficatului, Katuki pentru susținerea rinichilor și Punarnava pentru revigorarea întregului corp. Acest blend acționează sinergic pentru a elimina toxinele, pentru a îndepărta toxinele și pentru a regla metabolismul grăsimilor.

De ce Liver Kidney este special? Ficatul și rinichii lucrează împreună pentru a se elimina toxinele din corp. Numeroase suplimente pentru detoxifiere de pe piață se adresează doar detoxifierii ficatului, ceea ce nu va susține pe deplin procesul de detoxifiere; chiar și în cadrul silimarinei ar putea fi anumite contraindicații ce îngrijorează din ce în ce mai mult. Formula noastră conține un blend organic testat și autentic, mai exact plante lipsite de organisme modificate genetic, ce acționează blând împreună pentru a susține și a asigura o detoxifiere profundă a ficatului și a rinichilor.

ORGANIC INDIA Ficat & Rinichi, Detoxifiere Ficat & Revitalizare este un produs 100% Certificat Organic ce ajută la protejarea organismului în fața radicalilor liberi, sprijină detoxifierea sângelui, susține reglarea metabolismului în ansamblul său, dar și metabolismul grăsimilor. Capsulele se vor administra așa: câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi (în timpul meselor), într-o cură de 1 lună sau în funcție de recomandarea unui specialist.

Liver Kidney powder and capsules on a marble counter with gold bowls, one of the 7 Organic India favorites.

MORINGA

Reprezintă un superaliment ce este plin de nutrienți esențiali precum vitamina C, fier, calciu, proteine vegetale și potasiu. Este un supliment excelent printre acele produse ORGANIC INDIA care susțin sistemul imunitar și un metabolism sănătos, iar pentru că este atât de versatil poate fi utilizat sub formă de capsule, ceaiuri și pulbere. Este ideală pentru vegetarieni și pentru vegani, în condițiile în care conține 9 aminoacizi esențiali. De altfel, Moringa este considerată drept una dintre plantele cele mai complexe în nutrienți.

Ce face Moringa noastră să fie atât de specială? Moringa de la ORGANIC INDIA este cultivată în mici ferme de familie din India, acolo unde plățile și practicile sunt echitabile pentru toată lumea. Moringa cultivată de noi este organică, lipsită de organisme modificate genetic datorită practicări agriculturii regenerative, care nu numai că susține, dar și contribuie la îmbunătățirea solului. Pulberile, suplimentele și ceaiurile noastre sunt produse și ambalate cu ajutorul tehnologiei prietenoase cu mediul, ce deține certificarea LEED Platinum.

ORGANIC INDIA Moringa, Nutriție Esențială este sub formă de pulbere și este recomandată sportivilor (cum ar fi atleților, culturiștilor), femeilor însărcinate, femeilor aflate în perioada de alăptare, în perioadele de creștere a copiilor, precum și pentru bolnavii cronic.

Pentru cele mai bune rezultate este indicat să se administreze câte 2 grame (1 linguriță) de pudră de Moringa, de 2 ori pe zi. Aceasta va fi amestecată cu apă, ceai, lapte sau suc, dar poate fi folosită și într-un shake sau într-un smoothie.

Turmeric powder and container on a marble counter with gold bowls, one of the 7 Organic India favorites.

SCORȚIȘOARA CEYLON

Scorțișoara este mai mult decât ceea ce se adaugă deserturilor, ea reprezintă un superaliment cunoscut pentru sprijinul pe care îl oferă în reglarea nivelului de zahăr din sânge și pentru digestie. Suplimentele pe bază de scorțișoară Ceylon se numără printre produsele favorite ORGANIC INDIA și au devenit tot mai căutate pe măsură ce reglarea nivelului de zahăr din organism a devenit tot mai populară. Studiile au arătat eficiența ei în ceea ce privește procesele inflamatorii, răspunsul la insulină și metabolismul glucozei.

De ce scorțișoara noastră se remarcă în mod special? Dispunem de scorțișoară 100% organică, lipsită de organisme modificate genetic, de care ne ocupăm pentru a-i conferi cea mai înaltă calitate. De asemenea, scorțișoara Ceylon este mai dulce, mai blândă și mai delicată decât aceea care se găsește de obicei în supermarket (numită scorțișoara Cassia), fiind mai potrivită pentru o utilizare îndelungată. Ți-am stârnit curiozitatea? Deschide capsulele noastre și vei observa pe dată aroma minunată, culoarea vibrantă și aroma delicioasă- vei putea adăuga scorțișoara în latte, în smoothie-uri, în produse coapte și te poți bucura de ea!

ORGANIC INDIA Scorțișoară Ceylon Certificată Ecologic Pulbere100g nu conține gluten, fiind sursă valoroasă de polifenoli bioactivi, fiind binevenită pentru susținerea sistemului imunitar, dar și pentru sănătatea metabolismului, de aceea este de folos și în curele de slăbire. Ca să te poți bucura din plin de beneficiile ei, o vei putea adăuga în alimentele și băuturile preferate.

TULSI

În sfârșit, ultimul, dar nu cel din urmă, pe lista preferatelor noastre se află și Tulsi. Acesta este cunoscut și sub denumirea de Busuioc Sfânt sau ca „Regină a plantelor”. Reprezintă un adaptogen puternic, menit să echilibreze corpul și să revigoreze mintea, în timp ce reglează un răspuns sănătos la stres. Această plantă specială este vestită și pentru că susține imunitatea și pentru că sprijină procesul natural de detoxifiere. Nu este de mirare că este considerat planta nr. 1 în medicina Ayurvedică, în yoga și în tradițiile Puranice.

De ce Tulsi este atât de special? Dispunem de primul supliment alimentar cu Tulsi din lume ce deține certificarea Comerț Echitabil, prin urmare se aliniază cu angajamentul nostru ferm pentru practici echitabile. În plus, Tulsi de la noi este un mix organic format din mai multe varietăți ale plantei (Krishna, Rama și Vana), de aceea are cel mai profund efect asupra diminuării impactului stresului și beneficii care țin de procesul de detoxifiere.

Capsulele vegetale Tulsi- Busuioc Sfânt, Minte Calmă&Îngrijire Sistem Respirator tot de la ORGANIC INDIA reprezintă un produs 100% Certificat Organic și îți vor oferi beneficii precum: creșterea nivelului energiei, întărirea sistemului imunitar, susținerea sănătății tractului respirator, reglarea metabolismului, susținerea proceselor naturale de detoxifiere.

De asemenea, poți să te relaxezi și să ai grijă de sănătatea ta ori de câte ori vei savura unul dintre

ceaiuri Tulsi de la ORGANIC INDIA. Indiferent de sortimentul pe care îl vei alege, vei avea garanția că te vei bucura de un produs  natural, 100% Certificat Organic, lipsit de organisme modificate genetic.

Produse ORGANIC INDIA: Valori și angajament

Clienții noștri ne iubesc nu numai pentru remediile noastre eficiente, obținute din plante, ci și pentru angajamentele morale ferme. ORGANIC INDIA profită de orice ocazie pentru a lucra într-o modalitate care este mai mult decât sustenabilă, atât pentru Planetă, cât și pentru partenerii extraordinari cu care colaborează. Toate produsele noastre sunt lipsite de organisme modificate genetic, sunt certificate Organic USDA, vegane, kosher și halal. Iată care sunt valorile pe care ne bazăm:

  • Ferme mici, de familie- Parteneriatul etic este sufletul companiei noastre. Avem contracte cu ferme mici de familie din India și plătim cel mai bun preț de pe piață pentru recolte. Majoritatea partenerilor noștri ne sunt alături de mai bine de 10 ani și fac deja parte din familia noastră. Ca membri indispensabili ai echipelor noastre, le asigurăm tuturor fermierilor noștri asigurare de sănătate și training-uri cu experți în agricultură, specializați în cea regenerativă și organică- aceștia sunt de bază pentru noi, dar nu la fel se întâmplă și când vine vorba de agricultura obișnuită
  • Agricultura regenerativă– Ne bazăm pe agricultura care este mai mult decât sustenabilă- pe cea care este regenerativă. Acest lucru înseamnă că pământul nu va fi doar protejat, ci se va contribui la îmbunătățirea calității sale. Practicile agriculturii regenerative înseamnă replantarea pământurilor, îmbunătățirea biodiversității, îmbunătățirea conservării apei și eliminarea dioxidului de carbon. Privim dincolo de recoltele noastre, privim spre întreaga Planetă, iar responsabilitatea noastră este o companie îndreptată către un mod de viață conștient și sănătos
  • Construcția sustenabilă– Toate ceiurile și suplimentele noastre sunt produse într-o unitate cu certificare Platinum LEED din India, care se remarcă prin design-ul sustenabil, prin construcție și prin operațiunile desfășurate.

Bucură-te de toate cele 7 favorite ale ORGANIC INDIA și fii sigur/ă că acestea sunt bune nu doar pentru sănătatea ta, ci și pentru sănătatea întregii Planete!

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness