Lasa-te cuprinsa de propria-ti lumina!

O sarcina nu tocmai usoara in aceasta perioada in care orele de lumina din timpul zilei sunt destul de putine. Iarna tot mai multi oameni sunt cuprinsi de depresie, letargie ori se simt apasati ca si cum intreaga greutate a lumii s-ar sprijini pe umerii lor. Pentru a contracara aceste efecte in timpul sarbatorilor in case si pe strazi se aprind luminite colorate, insa cum oare am putea sa le folosim pentru a ne imbunatati starea de spirit?

Este vital pentru noi sa gasim scanteia interioara pentru echilibru astfel incat sa ramanem puternice si pline de energie in aceasta perioada a anului. Prin practicarea unei constientizari zilnice vom putea descoperi calitati in interiorul nostru care sa ne ajute sa depasim iarna si sa intram cu zambetul pe buze in stralucitoarele zile de primavara.

Un exercitiu minunat pentru perioada de iarna este sa ne lasam invaluite de lumina interioara care este mereu stralucitoare indiferent de ce se intampla in exteriorul nostru. Te invitam sa iti descoperi aceasta lumina interna si sa vezi, apoi, ce se intampla cu tine.

Exercitiul luminii inimii

Incepe prin gasirea unei pozitii confortabile intr-un loc in care poti petrece putin timp singura.

Asaza-te confortabil si apoi respira astfel incat mintea sa se relaxeze, sa se linisteasca. Devino constienta de momentul prezent.

Concentreaza-te pe centrul inimii, aflat in mijlocul pieptului. Lasa constiinta sa ocupe acest spatiu si pe masura ce te afunzi in el iti gasesti pacea interioara.

Respira din mijlocul pieptului, ca si cum ai inspira prin piele. Pe masura ce te afli aici, fii deschisa pentru a privi lumina interioara, asemanatoare celei produse de o lumanare care arde.

Nu te grabi, lasa lumina sa ti se dezvaluie. Odata ce ai descoperit-o, priveste-o cu atentie si observa-i caracteristicile.

Ce culoare are?  Cat de sus se inalta? Ce temperatura are? Cum te simti cu aceasta lumina arzanda in interiorul inimii tale, acum ca ai observat-o?

Acum, permite-i flacarii sa creasca usor, usor pana cand cuprinde intregul corp. Odihneste-te in interiorul acestei lumini si simte-i caracteristicile.

Lasa lumina sa dezvaluie intelepciunea ce se ascunde in interiorul ei. Petrece putin timp aici si experimenteaza deplin secretele ce ti se ofera.

In momentul in care simti ca procesul s-a incheiat, permite-i luminii sa se diminueze, pana cand redevine la forma sa din centrul inimii. Acum ea arde, din nou, asemenea luminii unei lumanari.

Observa cum te simti stiind ca aceasta lumina se gaseste mereu in interiorul tau si ca intotdeauna te poti intoarce sa-i vezi puterea, care este de fapt puterea ta interioara.

Permite-i acestei lumini sa te ajute in timpul zilelor, lunii si sezonului de iarna pana cand lumina exterioara va creste, reflectand lumea ta interioara si soarele tau interior.

Suplimentele din plante ayurvedice integrale organice de la ORGANIC INDIA te ajuta sa-ti relaxezi mintea si te sprijina in timpul meditatiei:

Brahmi Gotu Kola: https://organicindia.ro/magazin/suplimente-alimentare/brahmigotu-kola-deficitul-de-atentie

Tulsi (Busuioc sfant): https://organicindia.ro/magazin/ceaiuri/ceai-de-busuioc-sfant-original-antistres-energizant

Ashwagandha: https://organicindia.ro/magazin/suplimente-alimentare/ashwagandha-antistres-natural

Sursa: https://organicindiausa.com/organic-india-blog/tap-into-your-light

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness