fbpx
ORGANIC INDIA îi urează bun venit directorului medical, Dr. Alejandro Junger

ORGANIC INDIA este încântată să îl prezinte, în calitate de Director Medical, pe medicul cardiolog Alejandro Junger. Acesta este şi practicant al Medicinei Funcţionale în California, SUA.

Dr. Junger este creatorul faimosului program ORGANIC INDIA CLEAN (un program ayurvedic de detoxifiere de 21 de zile), dar şi a cărților bestseller New York Times CLEAN, CLEAN GUT şi CLEAN EATS.

Gwyneth Paltrow

După ce s-a pregătit pentru specializările medicină internă şi cardiologie în New York, Dr.Junger a călătorit în India, unde a petrecut mai mult timp şi a cunoscut îndeaproape medicina Ayurvedică şi metodele ei de vindecare. Când a revenit în SUA, şi-a dat seama că principiile şi conceptele de purificare şi de detoxifiere şi explicaţiile lor medicale se regăsesc în principiile medicinei funcţionale.

Medicina Funcţională este „o abordare bazată pe biologie care se concentrează pe identificarea cauzei profunde a bolilor”, potrivit site-ului Institutului Medicinei Funcţionale.

„Medicina Funcţională mi-a permis să înţeleg cât de multe principii Ayurvedice funcţionează pe baza unui punct de vedere biologic molecular”, a spus Dr. Junger.

Aceste puncte de vedere au condus la crearea unui program de detoxifiere şi a primei sale cărţi, CLEAN.

Câteva dintre lucrările medicului Alejandro Junger pot fi regăsite şi în librăriile de la noi, inclusiv în cele online. Una dintre cele mai cunoscute lucrări tradusă în limba română este cartea „Detox – recuperarea capacităţii naturale de autovindecare a organismului”.

Dr.Junger şi ORGANIC INDIA

Printr-o coincidenţă nemaipomenită, Dr.Junger le-a fost prezentat co-fondatorilor ORGANIC INDIA, Bharat Mitra şi Bhavani. Dr.Junger a petrecut timp în India alături de ei şi a fost uimit de schimbările incredibile pe care ORGANIC INDIA le-a propus pentru refacerea mediului, a economiilor locale, prin promovarea practicilor înţelepte ale agriculturii regenerative și organice. În capitolul 6 al lucrării „CLEAN 7”, Dr.Junger oferă detalii legate de întâlnirile sale cu fondatorii Organic India.

Întâlnirea cu Dr. Narendra Singh

Pe când se afla în India, Dr.Junger a studiat cu Narendra Singh, medic specializat în Ayurveda, director al Institutului de Medicină Naturistă din India. Acesta l-a învăţat pe Dr.Junger cum să includă principiile Ayurvedice în medicina practicată de el. Astfel a luat naștere lucrarea „CLEAN 7”.

Parteneriat

După mai mulţi ani de prietenie şi colaborare, Bharat şi Bhavani l-au invitat pe Dr.Junger să colaboreze. Când ORGANIC INDIA şi CLEAN au devenit parteneri, Dr.Junger a afirmat: „Parteneriatul meu cu ORGANIC INDIA nu este rezultatul unei decizii de afaceri prin care am calculat cum aş putea câştiga mai mulţi bani. Este unirea dintre două companii cu misiuni complementare. CLEAN se dedică purificării organismului uman, iar ORGANIC INDIA se dedică purificării corpului planetei și stării de bine a oamenilor” furnizând totodată „plantele medicinale ayurvedice cele mai pure și eficiente din lume.”

În calitate de Director Medical al ORGANIC INDIA, Dr.Junger îi va oferi comunităţii ORGANIC INDIA sfaturi medicale şi produse inovatoare. Îi urăm bun-venit şi ştim că veţi vedea la fel de multe beneficii ca şi noi din existenţa acestui parteneriat.

#AdevărataStareDeBine

Vizitează magazinul ORGANIC INDIA pe www.organicindia.ro/magazin Pentru mai multe informații despre sănătate, prevenție, stare de bine și un stil de viață sănătos și conștient te invităm să descoperi blogul ORGANIC INDIA aici.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness