ORGANIC INDIA, NR. 1 in materie de calitate in Romania

În urma unui studiu cu 1.200 de repondenți din România, ICERTIAS – International Certification Association GmbH, Zurich, Elvetia, a confirmat că suplimentele și ceaiurile ORGANIC INDIA au fost votate de către consumatori ca fiind NR. 1 în materie de calitate in categoria lor.

Certificatele pot fi consultate la urmatoarele adrese:

http://qudal.com/ROMANIA-286FS18

http://qudal.com/ROMANIA-285DW70

Vă mulțumim mult!

Cu deosebita apreciere,

Echipa ORGANIC INDIA Romania

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness