Organic nu este un lux, este o necesitate

Nu face rau nimanui si ofera beneficii tuturor – aceasta a fost misiunea noastra inca din prima zi. Pe masura ce oamenii devin din ce in ce mai informati cu privire la ceea ce este in alimente si la modul in care corpul lor si planeta sunt afectate, produsele organice (certificate ecologic) sunt din ce in ce mai cautate; dar nu sunt suficiente companii care sa produca organic pentru ca preturile sa scada datorita unei productii mai mari.

In ultimii 20 de ani, am muncit neincetat si cu pasiune sa devenim un lider global de incredere si inovativ in a oferi produse organice veritabile si solutii pentru un trai sanatos si constient. Aceasta a insemnat sa construim un model de afaceri constient si dedicat integritatii si sacralitatii serviciilor, un model de afaceri care sustine practicile agricole organice, care servesc, onoreaza si protejeaza Natura Mama si traiul si sanatatea fermierilor din triburile rurale ale Indiei. Avem incredere ca dedicarea noastra catre aceste standarde va incuraja si alte afaceri globale sa produca organic pentru a oferi alimente mai sanataoase si mai accesibile pentru oricine si oriunde.

Imbratisam adevarul fundamental ca totul si toti suntem interconectati. Intelegem ca pentru a descoperi adevarata stare de bine, trebuie sa includem tot, toata planeta, vizibila si invizibila. Adevarata Stare De Bine este lumina noastra calauzitoare, ca sa putem fi iubitori, respectuosi, empatici catre alte fiinte, ingrijind si servind Natura Mama.

Credem cu tarie ca agricultura organica nu trebuie sa mai fie o optiune, ci o obligatie, pentru ca toti oamenii din toate zonele socio-economice sa aiba posibilitatea de a se hraini cu alimente curate si bogate in elemente nutritive.

Fiecare produs incepe cu o samanta organica si multa dragoste. De la cultivarea solului, la recoltarea manuala si la producerea amestecurilor de plante care se scufunda in cana ta de ceai – fiecare pas este dedicat adevaratei stari de bine a oamenilro si a planetei noastre. Poti sa sorbi cu incredere stiind ca nu am folosit niciodata chimicale sintetice, organisme modificate genetic sau radiatii in fermele noastre. Ceaiul nostru Tulsi este curat, organic si pur.

Fermele ORGANIC INDIA sunt un loc al oportunitatilor, al comunitatii si al unui scop comun. Misiunea noastra, de a oferi lumii intregi produse naturale, eficiente si sigure, este forta care ne conduce catre o revolutie ecologica ce a avut startul cu ORGANIC INDIA si prinde acum radacini in toata India. In fiecare an, reteaua noastra de mii de fermieri lucreaza ecologic peste un sfert de million de hectare de pamant in India, oferind consumatorilor nostri culturi de plante de calitate, organice, inversand in acelasi timp degradarea mediului in comunitatile de fermieri.

Toti fermierii nostri sunt educati in practicile agricole organice si biodinamice. Noi le platim toate taxele care sunt asociate certificarilor organice (inclusiv UE Organic) si apoi achizitionam culturile si plantele la preturi premium. Pe pamanturile lor, fermierii rotesc culturile intre cele dedicate ORGANIC INDIA si cele pentru hrana lor proprie. Astfel, familiile de fermieri se pot sustine cu un venit sigur si in acelasi timp imbunatatind si conservand propria lor sanatate si a mediului natural. Intentia noastra este de a lasa planeta intr-o stare mai buna decat cum am gasit-o, luandu-ne angajamentul unor practici care vindeca Pamântul, imbogateste biodiversitatea si sustine regenerarea solului.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness