Pastă de dinți homemade, din Neem, numai bună pentru un zâmbet strălucitor

Cavitatea bucală nu este doar „poarta” de intrare pentru hrană, pentru nutrienți, dar este și locul ce găzduiește bacterii care se pot acumula și care pot favoriza infecții. De altfel, gura spune multe despre corpul tău, despre sănătatea ta. Să ai grijă de ea printr-o igienă dentară corespunzătoare este absolut necesar. Spre exemplu, folosește și o pastă de dinți homemade, cu Neem, apelând la suplimentul alimentar Neem Antibiotic și Antifungic natural de la ORGANIC INDIA. Acesta provine din plante 100% Certificate Organic, fără organisme modificate genetic, este un produs vegan, iar efectele sale benefice se datorează în primul rând compușilor genudin, nimbidol și nimonol (cu efecte antifungice, antibacteriene, antivirale).

Neem este o plantă folosită în mod tradițional pentru igiena orală, pentru piele și pentru sistemul imunitar, având proprietăți detoxifiante care protejează împotriva problemelor gingivale și a infecțiilor. Este foarte simplu să obții o pastă din Neem: amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu și pudră din capsulele Neem Antibiotic și Antifungic natural de la ORGANIC INDIA în apă pentru a forma o pastă. Pentru o aromă mai proaspătă, poți adăuga și câteva picături de ulei esențial de mentă.

Nu trebuie să te îngrijorezi că dinții rămân pătați. Te poți clăti imediat după ce te-ai spălat, iar corpul tău profită din plin de benefiiciile Neem. Acesta este precum o gură de aer proaspăt, care îți împrospătează respirația!

Rețetă pentru pasta de dinți homemade cu Neem

Pentru a obține pastă de dinți homemade cât să te speli o singură dată, ai nevoie de:

  • 1 linguriță pulbere de Neem din capsulele Neem Antibiotic și Antifungic Natural ORGANIC INDIA
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu;
  • 1 picătură de ulei esențial de mentă;
  • Apă.

După ce ai la îndemână ingredientele menționate, procedează în felul următor:

  • Amestecă pulberea de Neem, bicarbonatul, uleiul esențial și apa pentru a obține o pastă;
  • Folosește o lingură curată și pune ¼ din cantitatea de pastă pe o periuță de dinți.

O jumătate din cantitatea de pastă de dinți homemade o păstrezi într-un recipient închis ermetic pentru a o folosi în 7-10 zile. Pui restul la frigider și poți utiliza pasta de dinți până la 4 săptămâni.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness