fbpx
Pielea frumoasă este strălucirea sănătoasă din noi

Formula Beautiful Skin (Piele Frumoasă) de la ORGANIC INDIA reîntinerește și reface pielea, îmbunătățește aspectul tenului și promovează o strălucire sănătoasă. Această formulă unică conține plante care purifică sângele și echilibrează sistemul endocrin pentru a-ți susține starea de bine și frumusețea strălucitoare din interior spre exterior!

Iubește-ți pielea

Pielea ta este o creație minunată. Ea te ajută să-ți definești vitalitatea și tinerețea, în timp ce are și rolul de a proteja interiorul corpului tău. Gândește-te la piele ca la oglinda sănătății trupului tău și a nivelului de nutriție de care se bucură acesta. Cu cât îți vei detoxifia și îți vei hrăni interiorul, cu atât mai radiantă vei deveni la exterior!

Indicații: Formula din plante ayurvedice ORGANIC INDIA Beautiful Skin susține canalele destinate detoxifierii organismului ce sunt responsabile pentru ridurile timpurii, pentru iritații și pete și îți întinerește pielea pentru o strălucire sănătoasă. Indicațiile acestei formule includ iritațiile pielii, infecțiile pielii, alergiile, petele, pigmentarea și aspectul tern.

Alături de administrarea formulei Beautiful Skin de la ORGANIC INDIA, iată alte 4 modalități ce te vor ajuta să-ți asiguri o piele strălucitoare de la interior:

Hidratează-te– Acesta este primul lucru pe care îl poți face pentru pielea ta. Bea cel puțin 2-3 l de apă zilnic pentru ca pielea ta să se simtă și să arate bine. Nu numai că hidratarea menține pielea fermă, dar contribuie și la eliminarea toxinelor din corp. Uleiurile sănătoase sunt extrem de importante pentru o piele catifelată, hidratată. Poți consuma 1-2 linguri de ulei de cocos într-un smoothie sau în orice mâncare ca să-ți asiguri intern uleiurile necesare sau poți să aplici uleiul pe piele pentru un tratament topic de hrănire. Uleiul de cocos este în mod natural antifungic și antibacterian, așa că este o modalitate excelentă pentru a avea o piele grozavă. Un pic va da rezultate pe termen lung!

Hrănește-ți pielea– Alege mai multe alimente de calitate, bogate în nutrienți, care sunt cât mai naturale. Dacă nu poți pronunța denumirea unui ingredient, nu îl consuma! Fructele, legumele, nucile, boabele și semințele sunt toate alimente uimitoare pentru sănătatea pielii. Vei reduce din consumul de alimente care îți blochează organismul și pielea, printre ele aflându-se zahărul alb, făina albă, alimentele prăjite și procesate, cafeina, produsele de origine animală. Hrănește-ți pielea cu formula Beautiful Skin!

Detofixierea- Cu cât vei fi mai curată pe interior, cu atât vei fi mai radiantă la exterior. Detoxifierea poate fi realizată cu ajutorul saunei, al periatului zilnic al pielii, al plantelor purificatoare și prin exercițiile fizice. Un antibiotic din lumea plantelor (Neem) este excelent pentru purificarea sângelui, iar Triphala contribuie la îmbunătățirea digestiei. Începe-ți ziua cu 2 capsule de Triphala și cu un pahar mare de apă pentru a te hidrata și pentru a-ți stimula totodată procesul de detoxifiere!

Activitatea fizică- Este binecunoscută pentru efectele pe care le are asupra catifelării pielii, dar și pentru îmbunătățirea dispoziției și a sănătății inimii. După activitățile fizice, sângele ajunge mai repede la piele, oferindu-i mai mulți nutrienți și mărindu-i conținutul de colagen.

Înțelepciune străveche pentru o piele frumoasă

Toate plantele din această formulă acționează asupra fiecărui sistem al corpului pentru a pregăti terenul intern favorabil pentru o piele frumoasă. Acțiunea sinergică a acestor plante reîntinerește și reface pielea, îmbunătățește aspectul tenului, purifică sângele și echilibrează sistemul endocrin, promovând o strălucire radiantă sănătoasă.

Plantele din formula Beautiful Skin sunt deosebit de bogate în antioxidanții de care are nevoie corpul pentru a repara celulele deteriorate ale pielii și pentru a putea reconstrui unele noi. Capacitatea de a se genera noi celule ale pielii îți va permite să-ți dobândești acea strălucire tinerească pe care ți-o conferă o piele sănătoasă, radiantă. Turmericul și Neem-ul sunt ingredientele-cheie ce asigură un răspuns sănătos la inflamația ocazională și care cresc semnificativ imunitatea.

Formula Beautiful Skin de la ORGANIC INDIA conține:

Santal organic (Pterocarpus santalinus)

Rădăcină organică de Manjit (Rubia cordifolia)

Frunze organice de Neem (Azadirachta indica)

Tulpină de Guduchi organic (Tinospora cordifolia)

Frunze de Rama Tulsi organică (Ocimum sanctum)

Rizom de turmeric organic (Curcuma longa)

Doza recomandată: Se iau 2 capsule pe zi, împreună cu multă apă

Mască pentru frumusețea tenului

Se deschid 4-6 capsule de Beautiful Skin de la ORGANIC INDIA

Conținutul capsulelor se amestecă cu ulei de cocos organic pentru a se putea forma o pastă

Aplică amestecul pe față și îl vei lăsa să acționeze 15 minute

Vei îndepărta amestecul cu apă călduță

O piele frumoasă oferă o stimă de sine ridicată, care este foarte importantă pentru imaginea unei persoane sănătoase. De asemenea, pielea arată și cât de multă înțelepciune am dobândit cu grație pe măsură ce am înaintat în vârstă. Așa că adevăratul secret pentru o Piele Frumoasă este să ai parte de o viață sănătoasă, în armonie cu natura, cu somnul corespunzător, cu hrana adecvată ce susține dezvoltarea unei agriculturi organice biodinamice, cu băuturile potrivite, cum ar fi ceaiul Tulsi și cu o apă pură.

Dacă ai nevoie de sfatul unui expert pentru îngrijirea sănătății tale poți să ne contactezi pentru a avea parte de o consultație gratuită.

Ce spun clienții noștri:

„Capsulele Beautiful Skin sunt suplimente alimentare de plante extraordinare pentru frumusețe. Consum capsule Beautiful Skin de 3 luni. Problema pielii mele era lipsa de strălucire, dar această problemă aproape a dispărut după ce am luat capsulele. Aș dori să le recomand oricui are o piele ternă. Trebuie să încercați măcar o dată capsule Beautiful Skin de la ORGANIC INDIA. Cu siguranță veți avea parte de rezultate bune”.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness