Sa fii extraordinar este incomod

Dr. James Rouse

Suntem provocatori si sustinem o cauza. Sustinem o miscare impotriva mediocritatii si o miscare care te sustine in a dezvalui extraordinarul din tine si in a-l actualiza mereu. Drumul catre extraordinar nu este batatorit, dar este inaltator si este despre a-ti permite tie insuti sa iti cultivi propria viata. Suntem onorati sa te servim cu mancare pentru suflet in calatoria ta.

La 6 dimineata ce este mai confortabil: sa continui sa te minti cuibarit in perna sau sa te ridici si sa iti pui pantofii de alergat in picioare? Ce este mai usor: sa deschizi o punga de chipsuri sau sa speli o salata verde? Este mai confortabil sa conduci sau sa urmezi? Sa cresti, sa creezi, sa te dezvolti si sa devii mai bun in propria ta traire presupune sa provoci butonul de mediocritate si sa alegi sa apesi butonul NU ESTE USOR. Sa incepi o campanie catre tine insuti care sa construiasca maretie!

Creierul nostru este programat sa caute tihna si sa faca traiul, gandirea si facerea mai eficiente. Stiind ca 95% din obiceiurile noastre zilnice sunt habituale, este usor de observat cum putem sa cadem intr-o rutina si sa pierdem din vedere misiunea si viziunea noastra de a ne dezvolta, de a crea si de a ne exprima. In misiunea creierului nostru de a conserva energie, este treaba lui de a face din fiecare rutina ceva la care sa nu te gandesti, cat de repede posibil. Este datoria ta sa te trezesti in fiecare dimineata curajos si sa analizezi ritualurile tale zilnice si ceea ce iti ofera ele.

Exista dovezi din comunitatea stiintifica care inspira si care sugereaza ca ritualurile noastre matinale pot sa formeze tonusul zilei si chiar sa modeleze o viata mediocra sau o viata care sa atinga extraordinarul. Daca iti programezi mentalul matinal prin tendintele media, te vei pregati de o zi de vesti proaste. Anxietatea, depresia, consumul exagerat de calorii goale si mentalul defensiv vor deveni experienta ta din acea zi. Nu iti place scenariul acesta? Ai puterea sa te conectezi la o dimineata echilibrata si sa realizezi o paradigma de posibilitati infinite.

Te poti folosi de programarea creierului tau sa iti creezi obiceiuri care sa te avantajeze si sa ii sustina puterea. Eu am adoptat un ritual de dimineata care contine 5 obiceiuri, pe care eu le numesc HIGH 5:

  1. Trezirea la 5 dimineata (cei care se trezesc dimineata sunt mai productive, mai fericit, nu se confrunat cu insomnia si au mai mult succes in ceea ce intreprind)
  2. Meditatie, rugaciune, vizualizare, afirmare si modelarea scopurilor/intentiilor acelei zile pana la 5:30 (toate aceste practici iti vor extinde creierul, vor reduce stresul si te vor face sa stralucesti)
  3. Miscare voioasa (miscarea de dimineata iti va creste factorul neurotrofic, va creste dopamina, ceea ce va creste increderea in sine si motivatia)
  4. Alimentatie cu proteine si legume (micul dejun este vital, fiind important si in controlul greutatii, pana la scaderea riscului de diabet si a bolilor cardiovasculare)
  5. GDB (fa un gest de bunatate inainte de ora 9 dimineata). Imbunatateste imunitatea si starea de bine.
  6. Aprinde extraordinarul cu suportul stiintific al plantelor adaptogene Tulsi, Turmeric si Ashwagandha – alegerile mele favorite.

Traieste ca si cum iti doresti sa traiesti si zdrobeste campul de forta al mediocritatii. Fa din stralucirea fortei tale interioare un obicei de viata!

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness