Smoothie pentru stimularea creierului, cu afine și cu Gotu Kola 

Revitalizează-ți mintea și corpul cu ajutorul acestui smoothie pentru stimularea creierului!  Conținând avocado cremos, spanac fraged, apă de cocos răcoritoare, afine gustoase și Gotu Kola de la ORGANIC INDIA, acest smoothie o să te încânte. Fiind o băutură cu tot ce este mai bun din plante violet și verzi, oferă o aromă îndrăzneață și mulți nutrienți.

Fiind un adaptogen puternic, planta Gotu Kola calmează mintea și sistemul nervos. Cercetările au arătat că poate îmbunătăți memoria și funcțiile cognitive în ansamblu. Afinele sunt o sursă însemnată de antioxidanți, care contracarează efectele stresului oxidativ și stimulează fluxul sanguin în zonele-cheie ale creierului. Spanacul sau alte legume cu frunze verzi oferă creierului nutrienți precum vitamina K, beta-caroten și folat. Avocado, cunoscut pentru grăsimile sale sănătoase, contribuie la reducerea nivelului tensiunii arteriale și scade riscul declinului cognitiv. Cu alte cuvinte, un smoothie precum cel de mai jos ne ajută să fim mai isteți într-un mod delicios.

Smoothie pentru stimularea creierului

Ingrediente pentru 1 porție de smoothie pentru stimularea creierului

Mod de preparare:

  • Pune toate ingredientele enumerate într-un blender pentru a obține un amestec omogen;
  • Dacă vrei, poți să-ți decorezi smoothie-ul cu ciocolată neagră rasă și cu câteva frunze de mentă.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness