Stiinta succesului

de dr. James Rouse – doctor naturopat, antreprenor, instructor certificat de yoga, scriitor

Bucurie, pace, abundenta, iubire, vitalitate, prosperitate, libertate, creativitate si fericire sunt doar cateva cuvinte pe care le putem folosi pentru a descrie succesul. Exista mai multe cai si modalitati prin care putem crea, obtine si sustine succesul.

Daca sunteti ca mine, e posibil sa credeti ca succesul de orice tip este construit repetand anumite deprinderi care, in timp, iti vor aduce clipe de succes din ce in ce mai semnificative. Daca sunteti ca mine si in sensul ca sunteti deschisi si aveti loc pentru a construi mai mult succes in viata voastra, atunci deschideti-va mintea si inima catre aceste obiceiuri (inspirate de studii relevante din stiinta) ce va pot ajuta sa cunoasteti viata traita sub umbrela succesului mereu in expansiune.


Cercetarile confirma ca pana la 90% sau mai mult dintre experientele noastre zilnice fac parte din rutina. E o veste grozava daca aveti o rutina fabuloasa, care va inspira. Totusi, daca sunteti deschisi si dispusi sa va analizati rutina zilnica si sa vedeti ce anume ar putea sa va ridice „jocul vietii”, aflati ca cercetarile confirma, de asemenea, ca prin simpla adoptare a unor obiceiuri „noi si imbunatatite” ale persoanelor de succes, viata voastra este gata sa va serveasca astazi.

Un studiu realizat pe mai mult de 200 de multimilionari realizati prin forte proprii, care se bucura, de asemenea, de relatii de calitate, o vitalitate de invidiat si un bun echilibru munca-viata, scoate la iveala anumite obiceiuri ce asteapta sa fie absorbite, adaugate in viata ta.

Cum sa-ti incepi ziua: Mai mult de jumatate din aceasta „super-comunitate” are obiceiul de a se ridica din pat cu 3 ore inainte de inceperea oficiala a programului de lucru. Acesti oameni folosesc aceasta fereastra de 3 ore pentru a citi, a se misca, a medita, a creste mental, spiritual, fizic.

88% dintre oamenii din aceasta comunitate citesc pentru minim 30 de minute in fiecare zi din carti pe subiecte ce privesc dezvoltarea personala si spirituala. Nu romane de dragoste si nu ziare tabloide.

Aproximativ 85% dintre acesti oameni de succes se uita pentru mai putin de 30 de minute pe zi la televizor. Asta in conditiile in care unii dintre ei au obtinut succesul in industria media. Insa interesul lor e directionat mai degraba catre alt tip de „miscare” – 76% au obiceiul de a se antrena pentru minim 30 de minute pe zi, 5 zile pe saptamana.

Cum ramane cu stabilirea obiectivelor? Ei bine, se pare ca aici sta „aurul” – peste 80% dintre oamenii de succes spun ca au cel putin un obiectiv major care ii motiveaza si pentru care lucreaza in fiecare zi.


Care este obiectivul de care te-ai putea TU (re)indragosti in fiecare zi?

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment