fbpx
Traind o viata perfecta

Dr. James Rouse

Sa fiu pe deplin sincer, ma lupt cateodata cu perfectionismul. Sunt cunoscut pentru ca sunt hiper vigilent asupra modului in care imi pregatesc varza mea sote. Am insistat sa stau intr-o pozitie perfecta de yoga pana ce am ajuns sa fac o intindere de ligament. Si, da, mai mult de o singura data (mult mai mult) mi-am pierdut mintea in incercarea de a imi gasi echilibrul si m-am ratacit si mai mult incercand sa o gasesc iar. Vestea buna este ca invat sa imi indulcesc putin perfectionismul, si astfel, practica vietii mele devine mult mai amuzanta si mai implinitoare.  Daca tu, sau cineva pe care il cunosti, aveti nevoie de o miscare plina de viata, care sa va mai indeparteze de acest perfectionism apasator catre o viata plina de pace, creativitate, bucurie si dragoste, atunci lasati garda jos cu mult curaj si urmati-ma.

Poate perfectionismul zelos si neverificat sa se interpuna cu modelarea unei vieti frumoase? Cercetarile sugereaza ca vanarea perfectionismului nu este un obicei sanatos. Perfectionismul poate duce la un deznodamant devastator, asociat cu depresia, anxietatea si tulburarile obsesiv-compulsive. Si mai revelator este un studiu de la Universitatea Trinity Western pe 450 de adulti. Cei care au avut cel mai ridicat scor privind perfectionismul au avut cu 50% sanse mai mari sa moara mai repede, decat cei cu un punctaj mai mic. Putem sa alegem curajos o cale plina de iubire, de acceptare si compasiune, ca o cale care duce spre succes, longevitate si implinire.

Deci, ce face ca luptatorii fericiti, non-perfectionisti  sa ajunga la pacea interioara? Acestia se dedica scopului si nu rezultatului. Vad greselile ca pe oportunitati de dezvoltare. Si imbratiseaza experienta vietii ca o practica si nu ca pe un test. Respira in aceste idei si oportunitati si lasa inhalarea lor sa te curete si sa iti relaxeze muschii si sa iti hraneasca inima. Vindecarea noastra poate sa vina din intoarcerea la  invatare.

De azi, sunt vesel, umil si recunoscator, inscris in scoala mea de stare de bine. Aleg sa particip la fiecare curs si sa folosesc disciplina de a ma iubi ca un profesor. Invat sa fiu elevul propriei mele vieti. Gasesc ca voi deveni un absolvent minunat atunci cand imi traiesc viata cu fiecare lectie de pace, realizare, compasiune, iubire si entuziasm.

Am vesti bune prin faptul ca scoala adevaratei stari de bine este acum si este mereu deschisa. Te rog sa te aduci si pe tine si iti voi pastra un loc!

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness