Tulsi cu cidru de mere. Delicios și sănătos!

Ceaiul si cafeaua sunt prietenii nostri de-a lungul intregului an, dar cidrul de mere are propriul lui sezon. In anotimpul rece, nimic nu este mai bun decat o cana fierbinte cu cidru de mere. Apoi, am putea chiar imbunatati bautura prin adaugarea unui ceai Tulsi (Busuioc sfant), ce ofera nu doar un gust mai bun, ci ne si ajuta organismul sa gestioneze mai bine stresul.

Picant ori dulce?

Am decis sa combinam cele doua gusturi, amestecand ghimbir si Masala chai. Ambele infuzii de plante contin Tulsi, un adaptogen puternic, ce ajuta organismul atat sa-si mentina echilibrul cat si sa-si imbunatateasca modul in care raspunde la stres. Tulsi promoveaza dispozitia linistita, perfecta pentru sarbatori si perioadele mai putin aglomerate.

Indiferent ca esti la inceputul sau in mijlocul zilei, o cana plina cu cidru si Tulsi iti va fi de ajutor.

Ingrediente:

– o ceasca de cidru, preferabil organic, de mere;

– 2 pliculete de Tulsi Ghimbir si un plic de Tulsi Masala Chai;

– o lingurita de scortisoara;

Instructiuni:

  1. Incalzeste bine cidrul (nu trebuie sa dea in clocot).
  2. Adauga pliculetele de Tulsi Ghimbir si Tulsi Masala Chai in cidrul fierbinte si lasa-le acolo timp de 5 minute.
  3. Adauga scortisoara.
  4. Savureaza bautura!

Sursa: https://organicindiausa.com/organic-india-blog/masala-chai-apple-cider

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness