fbpx
Tulsi, planta medicinala S.A.C.R.A.

Venerata de peste 5000 de ani, legendara Tulsi este una dintre cele mai pretuite plante medicinale. A fost folosita de-a lungul timpului pentru a face fata multor provocari comune pentru sanatate, de la gestionarea stresului pana la sustinerea sistemului imunitar si imbunatatirea starii de spirit si a nivelului de energie. Adaptogen puternic, planta medicinala Tulsi urmareste intotdeauna restabilirea echilibrului.

Si totusi, Tulsi este inca destul de putin cunoscuta in Europa. Am realizat, de aceea, acest grafic pentru a arata ca Tulsi este cea mai semnificativa planta medicinala de care poate nu ai auzit inca. In plus, e delicioasa! ORGANIC INDIA are o varietate mare de ceaiuri organice, echilibrate si savuroase ce au Tulsi in compozitia lor.

Haideti, asadar, sa aducem Tulsi in viata noastra! Trimite link-ul acestui articol tuturor persoanelor care au nevoie de mai mult echilibru in viata lor!


Iti multumim ca faci parte din aceasta Forta a Binelui!

Planta S.A.C.R.A.

          S. – STRES SUB CONTROL

Ajuta organismul sa raspunda mai eficient la stres.

          A. – ADAPTOGEN

Pentru combaterea stresului fizic, emotional si de mediu

          C. – CORTIZOL LA NIVEL OPTIM

Mentine un nivel sanatos al cortizolului.

         R. – RESPIRATIE FARA DIFICULTATI

Sustine sanatatea sistemului respirator.

          A.ADEVARATA STARE DE BINE

Tulsi, simbol al Adevaratei Stari de Bine, imbunatateste starea de spirit, sporeste rezistenta si vitalitatea.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment