Este evident- venirea anotimpului rece te face să tânjești după o băutură caldă așa cum este și un clasic chai latte. Gândindu-te la toamnă, la puloverele călduroase și la frunzele ce își schimbă coloritul, nu poți să nu iei în seamă și amestecul de mirodenii din această băutură, care sunt menite să încălzească, să-ți aducă o stare de bine și calm. În afară de faptul că te poți bucura de căldura și de liniștea pe care ți-o oferă, să îți faci acasă propria rețetă de chai latte este mai simplu ca oricând. Mai mult decât atât, datorită ceaiului Tulsi Masala Chai ORGANIC INDIA, poți să ai parte de beneficii pentru sănătate cu fiecare cană.
Există numeroase variante de a-ți face propriul chai latte acasă. Procedând așa, poți să îți creezi gustul dorit, să fii atent la îndulcitorul pe care îl folosești și să economisești bani. În plus, este foarte ușor de preparat! Nu este nevoie să ai la dispoziție un amestec pretențios de mirodenii exotice. Preparat din tradiționalul ceai negru indian și din puternicul adaptogen tulsi, Tulsi Masala Chai Relaxant & Regenerant de la ORGANIC INDIA îți oferă aroma profundă, cu note de pământ, pe care ți-o dorești.
Tulsi (Busuiocul Sfânt) este o plantă folosită în India de peste 5000 de ani pentru diminuarea impactului stresului, pentru îmbunătățirea dispoziției, pentru susținerea sistemului imunitar, pentru stimularea proceselor de detoxifiere și pentru multe alte beneficii- băutura chai latte te ajută să te bucuri de numeroase beneficii, având în vedere că se bazează pe un ceai concentrat. Tot ce ai de făcut este să pui 2-3 pliculețe de Tulsi Masala Chai de la ORGANIC INDIA în 3/4 cană de apă fiartă și să lași la infuzat pentru cel puțin 5 minute. Pune ceaiul într-o cană, adaugă spumă de lapte cald și savurează! În mod cert că te vei îndrăgosti de această băutură de îndată ce o vei gusta.
Rețetă de chai latte cu tulsi
Ingrediente pentru 1 porție mare sau pentru 2 porții mici:
- 2-3 pliculețe Tulsi Masala Chai de la ORGANIC INDIA;
- 3/4 cană apă fiartă;
- 1 cană lapte vegetal (la alegere);
- îndulcitor (de exemplu, 2 linguri de sirop natural de arțar);
- scorțișoară pulbere sau nucșoară.
Mod de preparare:
- Lasă pliculețele de Tulsi Masala Chai în apa fiartă pentru 5-10 minute;
- Încălzește laptele și pune în el îndulcitorul;
- Transformă laptele în spumă cu ajutorul unui espressor sau al unui aparat manual pentru spumarea laptelui;
- Toarnă ceaiul într-o cană și pune deasupra spuma de lapte;
- Dacă dorești, presară peste ceai și mirodeniile menționate anterior.