Mască facială cu Amla. Pielea ta o va îndrăgi!

Amla, cunoscută și sub denumirea de Amalaki sau „coacăz indian”, este apreciată de secole în India pentru nutrienții ei, însă în afara acestei țări nu sunt multe persoane care știu că acest superaliment poate avea beneficii importante și pentru piele când este inclus într-o mască facială. Beneficiile anti-îmbătrânire ale fructului sunt confirmate de știința modernă. Spre exemplu, potrivit unui studiu, aplicațiile topice folosind Amla stimulează crearea procolagenului, unul dintre precursorii colagenului, în vreme ce nivelul ridicat de vitamina C ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi hiperpigmentarea, promovându-se totodată uniformizarea nuanței tenului. Amla este considerată un ingredient eficient și este adăugată în produsele destinate îngrijirii pielii, dar nu strică să o ai oricând la îndemână pentru a avea parte de un tratament facial acasă. Folosind iaurt pentru o mască facială cu Amla, poți avea parte și de beneficiile acidului lactic, în condițiile în care se asigură o exfoliere blândă a tenului.

Dacă vrei, poți să adaugi și alte ingrediente în masca facială cu Amla propusă mai jos. Printre acestea se numără, de exemplu, mierea sau aloe vera. Cu toate acestea, ai posibilitatea să te bucuri de numeroase beneficii și dacă utilizezi doar Amla și iaurt, mai ales dacă masca facială este inclusă în rutina ta de îngrijire de mai multe ori pe parcursul unei săptămâni.

Mască facială pe bază de Amla

Ingrediente:

Cum procedezi:

  • Pune iaurtul într-un castron, deschide capsulele cu Amla și toarnă conținutul acestora peste iaurt: amestecă bine;
  • Aplică pasta cu iaurt și Amla pe tenul bine curățat și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute;
  • Clătește masca folosind apă călduță- este recomandat și să te stropești pe față de 8 ori la rând pentru stimularea circulației sanguine și pentru hidratare.

Poți să aplici această mască facială organică în fiecare zi, timp de 2 săptămâni și vei vedea cum tenul tău dobândește un aspect mai tânăr.

Descoperă mai multe despre Amla și din acest material. În afară de faptul că poate fi utilizată topic, acționează și la nivelul sistemului imunitar, pentru detoxifiere și pentru diminuarea impactului stresului asupra organismului.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness