Pasta de dinți cu neem pregătită acasă, numai bună pentru un zâmbet strălucitor

Gura reprezintă intrarea în corp. Nu numai că datorită ei putem beneficia de combustibilul nostru de fiecare zi, hrana, dar gura este și cea în care se pot acumula bacterii ce pot conduce la infecții. Prin urmare, gura poate să spună multe despre sănătatea noastră. De aceea, este esențial să ai grijă de ea printr-o igienă bucală corectă. Poți face un pas important din acest punct de vedere pregătindu-ți acasă pastă de dinți cu neem, utilizând un supliment alimentar cu această plantă de la ORGANIC INDIA, ce este 100% organic, vegan, care nu conține organisme modificate genetic și este cultivat în baza practicilor agriculturii regenerative și a celor ce țin de comerțul echitabil.

Se poate vorbi despre o tradiție de folosire a neem pentru susținerea igienei cavității bucale, pentru piele și pentru sistemul imunitar, în condițiile în care planta are proprietăți de detoxifiere, benefice pentru protejarea gurii și a gingiilor.

Este foarte simplu să pregătești acasă pastă de dinți cu neem: amesteci o linguriță de praf de copt și o linguriță de pulbere de neem cu apă, astfel încât să se poată forma o pastă. Pentru mai multă prospețime, poți să adaugi la pasta de dinți și o picătură de ulei esențial de mentă.

Nu te descuraja când vei vedea culoarea pastei tale de dinți. Poți să te clătești imediat, iar corpul tău se va bucura de efectele pozitive ale neem. De altfel, planta este renumită pentru faptul că împrospătează respirația. Cu alte cuvinte, neem este precum o gură de aer proaspăt.

Ingrediente:

Cum pregătești și cum păstrezi pasta de dinți cu neem:

Pune toate ingredientele menționate într-un borcănel cu capac și amestecă-le bine, astfel încât să obții o pastă. Ia un sfert de linguriță din pasta de dinți și pune-o pe periuța cu care te speli. Jumătate din cantitatea de pastă de dinți cu neem va sta la temperatura camerei într-un recipient închis ermetic timp de 7-10 zile. Restul poate fi păstrată la frigider până la 4 săptămâni.

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness