Puterea binelui

In fiecare zi ai 35.000 de oportunitati sa fii o Forta a Binelui!

Cate decizii crezi ca iei intr-o singura zi? 10, 100, 1000? Potrivit studiilor, fiecare persoana adulta ia aproximativ 35.000 de decizii relativ constiente in fiecare zi! Asta inseamna o decizie la fiecare 1,5 secunde din timpul pe care il petreci in stare de veghe.

Fiecare dintre aceste decizii este sansa ta sa fii o Forta a Binelui! Ne alegem locul in aceasta lume si modelam realitatea din jurul nostru. Fie ca ne decidem ce vrem sa mancam la micul dejun sau in ce valori sa credem, avem de ales intre caile deja batatorite si solutii noi.

Ne aflam la o rascruce de drumuri si e timpul sa luam atitudine!

Oamenii de stiinta avertizeaza ca in doar cateva decenii planeta noastra nu va mai fi capabila sa-si revina de pe urma daunelor aduse in secolul trecut. Sub stindardul progresului am facut ca pamantul sa fie necultivabil, raurile nepotabile si am pus mii de specii pe cale de disparitie. Doar 1% din populatie controleaza peste 50% din resursele globale, iar in tarile in curs de dezvoltare precum India decalajul dintre bogati si saraci se adanceste.


Gandhi ne indemna sa fim noi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume. Sansa noastra este Acum, Aici!

Nu exista o „cale corecta”!

Nu e vorba despre a alege intre „calea usoara” si „calea corecta”, ci despre a alege calea prin care dovedim ca ne pasa. Calea care ajuta la vindecarea planetei, a semenilor nostri, a viitorului nostru.

Peste tot in lume oamenii se transforma intr-o Forta a Binelui autoeducandu-se in privinta lucrurilor care conteaza cu adevarat si alegand o cale mai buna de a merge inainte. Daca citesti acest blog, si tu te afli printre ei.

In urma cu 17 ani am vazut cum fermierii din India si familiile lor sunt tinuti in mizerie de agricultura corporativa multinationala. Contracte care nu puteau fi nicicand respectate, vaduve lasate sa cerseasca in strada, copii fara acces la scoli sau la asistenta medicala de baza. Singurul motiv pentru aceasta situatie era faptul ca nu exista o alta cale. Pana am creat noi una.

Planta Tulsi este pentru noi Forta Binelui. A devenit mijlocul nostru de a-i invata pe fermieri cum sa cultive organic si biodinamic, de a oferi femeilor locuri de munca si calificarea necesara pentru a-si sustine familia, de a ajuta la deschiderea de clinici si scoli. Pana in prezent am transformat peste 200.000 de hectare de pamant din India in teren cultivabil organic si am ajutat astfel milioane de oameni din intreaga lume sa descopere beneficiile extraordinare ale plantei Tulsi denumita si Busuioc Sfant (Ocimum sanctum, lat.) in forma sa pura, ecologica, puternica.

Citește și „Tot ce trebuie sa stii despre adaptogeni. Cum sa te protejezi impotriva stresului si sa iți crești energia și vitalitatea.”

Pas cu pas

Nu am pornit pe acest drum cu scopul de a deveni o companie globala. Am plecat de la dorinta de a schimba ceva pentru grupuri restranse de fermieri cu suprafete mici de pamant. Doar de asta e nevoie pentru a deveni o Forta a Binelui: sa folosesti ceea ce ai pentru a schimba ceva in mai bine. Pas cu pas, decizie cu decizie, secunda cu secunda.

Unii oameni spun ca e greu sa faci ceea ce este corect. Nu e adevarat. E nevoie doar sa intelegi, sa recunosti ce este corect. Cand oamenilor li se permite sa vada o problema, vor gasi o solutie. Decizia ta poate fi de a citi etichetele produselor pe care le cumperi, de a sustine comertul echitabil, organic si companiile de tipul B-corp (ce intrunesc rigorile protectiei mediului si standardele responsabilitatii sociale). Poti face un gest de bunavointa pentru un strain sau pentru tine. Tu, ca toti ceilalti oameni, te-ai nascut sa fii o Forta a Binelui!

Acestea sunt argumentele noastre pentru a putea afirma cu incredere faptul ca Viitorul este Luminos.

Descopera certificarile companiei si produselor ORGANIC INDIA!


#AdevarataStareDeBine #Tulsi #AlegeOrganic

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True WellnessAdd Comment