Băuturi răcoritoare cu Tulsi: prospețimea care aduce beneficii

În contextul temperaturilor ridicate, nimic nu este mai potrivit decât să te răcorești un pic. Dar de ce să nu ai și grijă de sănătate în timp ce te răcorești? Ceaiurile de la sticlă și înghețatele preferate ale copiilor sunt adesea pline de zahăr și de alte ingrediente nefolositoare. Iată veștile bune- să poți să amesteci mai multe arome sănătoase este acum foarte simplu datorită ceaiurilor cu Tulsi de la ORGANIC INDIA.

Descoperit în India acum mii de ani, Tulsi (Busuiocul Sfânt) reprezintă o plantă adaptogenă puternică, renumită pentru beneficiile sale, incluzându-se aici întărirea sistemului imunitar, ajutorul în procesele de detoxifiere a organismului, promovarea unei stări de bine la nivel mental și multe altele. Cu ajutorul ceaiurilor cu Tulsi de la ORGANIC INDIA, te poți bucura de beneficiile Tulsi în timp ce vei avea parte de o vară mai reușită ca niciodată.

Fie că vei avea chef de ceva dulce, cu aromă de fructe, fie că vei prefera ceva puternic și condimentat, opțiunile disponibile se adresează celor mai variate gusturi și dispoziții. Încearcă aceste amestecuri care îți vor ține de sete- în calitatea lor de bături răcoritoare sau pe post de înghețată pe băț- și fii inspirat/ă!

Aici vei descoperi trei modalități cu ajutorul cărora poți îmbina scopul de a te răcori cu beneficiile pe care Tulsi le are asupra sănătății. Amestecurile propuse sunt suficiente pentru aproximativ 2 porții de băutură răcoritoare sau pentru 4-6 înghețate pe băț (în funcție de dimensiunile formelor pentru înghețată).

„Amestec însorit” cu pepene

Unul dintre fructele emblematice ale verii se poate îmbina cu lămâie și ghimbir și cu o notă de lămâie verde.

Ingrediente:

Cum se prepară:

 • Pliculețele de ceai vor fi lăsate la infuzat cam 5 minute. Acestea vor fi îndepărtate apoi și ceaiul va fi lăsat la răcit la temperatura camerei
 • Ceaiul va fi pus într-un blender alături de pepene și de sucul de lămâie verde și se va forma un amestec omogen. Dacă dorești, poți să adaugi și îndulcitor
 • Poți lăsa băutura la răcit, poți pune gheață în ea sau o poți pune în forme de înghețată.

Înghețată cremoasă cu ceai Tulsi

Înghețata prietenoasă cu copiii este un răsfăț picant și răcoritor pe care și adulții îl vor îndrăgi.

Ingrediente:

Cum se prepară:

 • Pliculețele de ceai vor fi puse într-un recipient alături de lapte de cocos și de ghimbir
 • Amestecul se va fierbe la foc mic, după care se va lua de pe foc și vei mai lăsa la infuzat cam 5 minute
 • Vei îndepărta pliculețele de ceai și bucățile de ghimbir. Vei turna vanilia, pudra de Moringa și siropul de arțar.
 • Vei da la răcit și vei servi fie rece, fie vei pune gheață deasupra sau vei turna totul în forme de înghețată

Băutură răcoritoare cu ceai Tulsi cu trandafir dulce și cu zmeură

Fie că vei sărbători ceva, fie că te vei bucura de un moment liniștit, notele florale delicate și zmeura strălucitoare vor lăsa această băutură răcoritoare să creeze impresia unui ceai de calitate.

Ingrediente:

Cum se prepară:

 • Ceaiul cu Trandafir dulce de la ORGANIC INDIA va fi lăsat la infuzat cam 5 minute
 • Vor fi îndepărtate pliculețele de ceai și vei adăuga zmeura, zeama de lămâie și un îndulcitor
 • Băutura va fi pusă în forme de înghețată
 • În calitate de băutură răcoritoare va fi strecurată și consumată cu gheață

 

Dorinta de a ajuta cat mai multi oameni sa descopere “Adevarata Stare de Bine” a dat nastere companiei ORGANIC INDIA. Suntem ghidati de valori puternice – integritate, respect pentru natura, respingerea compromisurilor – si am inteles ca, prin deciziile si prin actiunile noastre, avem posibilitatea de a imbunatati viata tuturor.

Credem in misiunea noastra de a fi un “Vehicul al Constiintei”, o sursa de fericire si echilibru. Credem in forta naturii si in puterea vindecatoare a plantelor medicinale indiene. Credem in alegeri constiente, in ORGANIC, in nevoia de natural! Pentru tine si pentru Planeta!

Iti multumim ca ai incredere in ORGANIC INDIA! Alegerile tale constiente si determinarea de a trai in armonie cu natura construiesc impreuna, zi de zi, calea spre „Adevarata Stare de Bine”.

ORGANIC INDIA – True Wellness